tirsdag 8. mars 2011

Ny katalog og tid for solveggen!

Nå er ny katalog straks ute i våre butikker og på vei hjem til de av dere som bor i nærheten av butikkene. Vi vil naturligvis dele katalogen med alle dere som følger oss i sosiale medier aller, aller først - klikk på bildet under så åpner katalogen seg i slik at du kan bla i den.



Jeg vet at mange håper på en veldig vårpreget katalog, men vår neste katalog vil ha et hint av en tidlig vår. Katalogen over har fokus på tiden vi er inne i akkurat nå; det er mye snø ute fortsatt, gradestokken vipper fortsatt under null enkelte dager og mange av oss har planer om å dra på hyttetur i påskeferien. Dette er også tiden hvor vi prøver oss forsiktig ut i solveggen for første gang i år, godt pakket inn i ullpledd og på saueskinn, med kaffekoppen, appelsiner og en god bok ved siden av oss.

Det som er aller beste med tiden som er akkurat nå; Fuglekvitter og dryppende vann fra hustak!

Vi håper dere koser dere med katalogen! Vi håper den kan gi dere inspirasjon, tilføre energi og motivere til å gjøre enkle grep i deres eget hjem eller i deres egen hytte. Ofte er det ikke så mye som skal til; flytte på noen ting, ta vekk andre ting eller male et møbel slik at det virkelig kommer til sin rett.

Hva likte du best i denne katalogen? 
Pin It

8 kommentarer:

  1. Tusen takk for dette, var akkurat katalogen jeg var på jakt etter. :)

    SvarSlett
  2. Har ventet på denne en god stund nå.....alltid noe som frister.....Holder på med hytteprosjekt blir nok endel home&cottage der ja er jeg redd for...he.he..MYE som frister syns de res.trerammene og speilene er veldig fine...og Vince sjenken...Gleder meg allerede til den neste katalogen kommer....

    SvarSlett
  3. Mye nydelig! - jeg falt litt ekstra for
    filleryene... de var bare superskjønne :)
    ...og kjøkkenskjenken da ღ
    H E R L I G . . . . . . . .

    Ha en fortsatt fin uke, klem fra Mette

    SvarSlett
  4. Liker denne stilen kjempegodt, er utrolig fint å mikse det med det hvite og sarte... Alt som skal til for å skape en koselig stemning enten det er på hytta eller hjemme! Gleder meg til å få sett nærmere på alt når det kommer i butikken. :)

    SvarSlett
  5. Nydelig katalog! Fikk lyst å dra på hytta med den gang! :-) Lurer veldig på hvilken beis som er brukt på de veggene.. for den var nydelig..:)

    SvarSlett
  6. One of the oldest healing practices is massage. Massage was used to treat many ailments by ancient peoples such as the Ancient Greeks and Egyptians, Chinese, and Chinese.Visit b to b spa near me

    SvarSlett
  7. Relax in isha b2b spa Bangalore's best Spa Centre. It has been providing services since many years in india Visit massage near me

    SvarSlett