torsdag 5. august 2010

Flaskebøtter og andre nyheter

For et par måneder siden skrev jeg om noen flaskebøtter som skulle komme i butikkene etterhvert - og på min svipptur innom Vintebro-butikken i går, så jeg at de nå var på plass! De var enda finere enn når jeg så de på hovedkontoret sist, synes jeg - hva synes dere?

Jeg fikk høre at de hadde fått mange paller med nyheter som var på vei opp og ut i butikken, men noe som allerede var fremme, var noen lamper jeg falt fullstendig pladask for! Ofte kan lamper være en dyr affære å skulle anskaffe seg, men med vår egenproduksjon, merket InHouse, har innkjøperne våre klart å få produsert frem lamper som i hvert fall treffer meg midt i hjertet!

Det er ingen tvil om at den industrielle stilen er populær og når har vi også fått inn et par nye lamper som passer godt inn i den stilen. Disse taklampene var så vidt komme opp og frem av forsendelsen, men se for deg disse henge over et et spisebord i rustikk tre, kanskje med et betonggulv eller en murvegg som nærmeste omgivelser - tror du ikke det blir fint?
Og - for å ta med en siste nyhet, eller riktigere sagt; en serie av nyheter; Vi har også nå fått inn noen møbler i hvitmalt tre med flere kryss som fine detaljer. Jeg ser for meg sørlandshus og -hytter, kanskje en maritim stil - eller egentlig; Disse møblene passer vel strengt tatt inn i ganske mange forskjellige stiler. Her vises frem en hylle og et lite sidebord, men vi har sofabord og andre typer reoler også.
Et par av de små bordlampene måtte bli med meg hjem i går og ble raskt en favoritt i stuen. Fant du deg noen favoritter eller er det andre interiørdetaljer og møbler du synes passer bedre i din stil og til ditt hjem?

Vi setter stor pris på alle kommentarer og alt dere forteller oss - tusen takk! Pin It

12 kommentarer:

 1. Flaskebøtter har jeg aldri hørt om,men dette var jo genialt!
  Mye penere enn bæreposer.MÅ HA!
  Lekre industrilamper!

  SvarSlett
 2. Å så gøyalt med factory finish-lamper:)

  SvarSlett
 3. Flaskebøtter har jeg heller aldri hørt om og jeg må innrømme at jeg ikke helt skjønner greia!? ;) Lampene var superfine! Hva koster de?

  SvarSlett
 4. Kjempekule flaskebøtter. Er vel en sånn greie som man egentlig ikke trenger, men som man må ha fordi det er kult!!

  SvarSlett
 5. Wow, her var det mange flotte nyheter ! ♥
  Flaskebøttene var kjempefine, og den ene taklampen er det ingen tvil om at jeg skal ha. ;)

  Legger meg som følger, for hit kommer jeg tilbake. ♥

  Ha en fin dag videre ! :)

  Klem Anette

  SvarSlett
 6. Flaskebøtter har jeg aldri sett før..veldig kjekke:)
  Likte mye her...og ja den industrielle stilen er nok på full fart inn...har begynt og ta seg inn i mitt hjem og:)
  kos deg med dagen i dag..
  eddaKlemmer

  SvarSlett
 7. ....mulig jeg er litt treig - men hva bruker man egentlig en flaskebøte til....???

  SvarSlett
 8. Dem bøttene var fin, å så flotte lamper da!! Kor tid får vi sku alle disse flotte tingan i MO I RANA?? Kor tid åpner butikken der?

  SvarSlett
 9. Jeg likte lampene kjempe godt!

  Klem Madelén

  SvarSlett
 10. Jaa! Den første av de to taklampene i fabrikkstil var K U L !. Dessuten så trenger jeg en sånn på det nye rommet til eldstemann. Mon tro hva den koster...

  SvarSlett
 11. Ja, jeg lurer også på hva den første taklampa koster, den var helt rå...*S*

  SvarSlett
 12. Så hyggelig at dere likte disse nyhetene våre så godt! Ja, flaskebøtte kan nok brukes til å så mangt - og er kanskje en ting man ikke føler man nødvendigvis trenger, men som kan pynte opp fint og derfor være ønsket...? :)

  De største industrielle lampene koster 1495 kr, mens de mindre vegg- og bordlampene koster 399 kr.

  Datoen for butikkåpning er enda ikke klart, men følg med - så kommer informasjonen her!

  SvarSlett