tirsdag 24. august 2010

Velkommen til TineK sitt fantastiske hjem!

Vårt innkjøpsteam var i forrige uke i København for blant annet for å delta på Formlandmessen. TineK Home hadde i tillegg åpnet opp sitt hjem for alle som var på messen, som en slags 'åpent hus'-dag og dette var naturligvis noe som ikke våre innkjøpere kunne gå glipp av.

Heldig er jeg som får dele bildene fra dette med dere lesere!

Tines fantastiske hjem og nydelige hage!


Tine tok selv imot oss i døren


Her blir vi servert kaffe i den nydelige hagen hennes


Tine viste frem kommende sesongers varer 
naturlig plassert rundt i sin egen stue


Her ser dere noen varer som viser frem
fargetonene på kommende sesong fra TineK


Tine på kjøkkenet sitt


Innkjøpsteamet vårt sammen med Tine

Som en av innkjøperne oppsummerte inntrykket med; "Vi følte oss veldig heldige som fikk tre inn i Tines hus, hage og verden. Et eventyr, rett og slett!" Om dere blogglesere synes det er spennende, så kan jeg se om jeg kan få noen av detaljbildene de tok på denne visningen også - så dere får en liten sniktitt på hva som kommer fra TineK Home i tiden fremover. Legg igjen en kommentar og gi meg et vink i så fall! 

Dette er forresten en god anledning til å fortelle dere at vi har utvidet vårt innkjøpsteam med to veldig fine nye medarbeidere; Lene og Ida. Lene har til nå vært butikksjef i vår butikk i Bogstadveien, mens Ida kommer fra Varner-gruppen. På bildet over sitter Lene nede til venstre for Tine, mens Ida sitter til høyre for (når man ser på bildet). Bak står Hanne til venstre og Christine til høyre, våre to erfarne innkjøpere. Dette er en spennende gjeng som sikkert kommer til syne på denne bloggen ved flere anledninger. 

Faktisk; det kan være dere får hilse mer på disse allerede senere denne uken, for jeg er så heldig at jeg skal få være med de på Gave- og Interiørmessen på Lillestrøm på torsdag. Forhåpentligvis kan jeg vise dere noen bilder av fine ting som kommer i tiden fremover allerede til helgen, om leverandørene lar meg ta bilde (evt video). 

Vi får se - jeg gleder meg i hvert fall!

Pin It

4 kommentarer:

 1. Ååjjaaa, TineK har mye fint, så dette var kjekt å se og lese - ser og leser gjerne mer! :) Jeg ønsker meg ei av linputene hennes, vasket med såpestein - mmmm, lukter såå deilig!

  SvarSlett
 2. Hei. Tenker at det var en uforglemmelig opplevelse:) Så mye lekkert. Jeg vil gjerne se mer.
  Mvh Harriet

  SvarSlett
 3. For en lykke å få tre over dørstokken til TineK!! Heldige dere!! Klart jeg vil se mer;0) Som blogger elsker jeg å titte inn bak gardinene.. "fnis".. :0)

  SvarSlett
 4. Hm.... Dette må vel kalles tidenes kaffebesøk. Vakkert hjem, selvsagt. TineK har veldig mye lekkert.

  Marie i Fattighuset

  SvarSlett