fredag 1. april 2016

Få det hyggelig på uteplassen

Påsken er vel overstått, og vi kan glede oss over at temperaturen stiger, dagene blir lysere og det har begynt å spire og gro igjen etter vinteren. Nå er det også på tide å tenke uterom, for forhåpentligvis er det ikke lenge igjen til vi kan nyte våren og sommeren utendørs. 


Den nye hageserien Kragerø gir assosiasjoner til sol og sommer og passer i maritime, så vel som i landlige miljøer. Dette hagesetter er laget i aluminium, som er både et miljøvennlig og funksjonellt materiale som ikke ruster. Bordet kommer med ileggsplater, så du har mulighet til å forlenge det når du får ekstra gjester. 

Uterommet er den nye stuen

 

Vi liker å gjøre det koselig rundt oss, og uteplassen har blitt en forlengelse av stuen inne. Vi pynter utendørs med både pynteputer, ryer, pledd, lykter og krukker og tilbringer så mye tid på terrassen som mulig i sommerhalvåret. 

 

En av vårens nyheter er Solfrid, en serie med tepper og ryer som tåler fukt. Disse passer ypperlig ute på terrassen, så slipper du bekymre deg dersom du glemmer teppet ute i en regnskur.  Vi har også flotte dørmatter som er dekorative under et lite bord på uteplassen. 


Eastport er en av årets store nyheter, dette er en ferdig oppsatt hjørnegruppe med praktiske mørke puter. Kunstrottingen gjør den så å si vedlikeholdsfri og størrelsen gir sitteplasser til hele familien. 

 

Har du ikke en stor hage med blomsterbed og busker kan du fortsatt få den samme lune og sommerlige stemningen på terrassen din. Kjøp inn favorittplantene dine og sett de i potter og urner i ulike størrelser. 

Møbler i betong og kunstflett


I det siste har utemøbler i fiberbetong blitt veldig populært, og vi skjønner godt hvorfor Barcelona var  en av bestselgerne være forrige sommer. Dette er møbler som like godt kan brukes inne som ute, og de er enkle å kombinere med møbler i ulike materialer som kurv og tre. 


Årets modulsofa til uteplassen heter Long Beach og er laget i vedlikeholdsfri PU-flett. Sett den sammen i ulike størrelser og fasonger etter behov. 

Pin It

2 kommentarer: