fredag 22. april 2016

3 tips for å skape den bohemske følelsen hjemme

En av trendene du finner i butikkene våre denne våren er den bohemske, avslappede stilen. I denne trenden møter Nordens bohemer,  Østens mystikk og håndverk. 
Vi får se lyse lette farger i svale transparente kvaliteter. Mønstrene er gjerne vevet inn i tekstilene, ton i ton, med tydelige strukturer som en eksklusiv effekt. Det er myke former og naturlige kvaliteter som lin, bomull, stein og tre, inspirert av nomader fra ørkenen, markedene i Marrakech og sandstrendene på Øland. 

Vi har satt sammen noen av vårnyhetene våre som vi håper vil gi deg inspirasjon til å ta den bohemske trenden med deg hjem. Oscar lyskuler, startsett, 479,- 1.  Flettede ampler
Sommerens IT produkt! Kombiner med en av våre mange krukker, kan henges opp inne som ute. 


2. Miks og match med tekstiler
For en riktig bohemsk og avslappet stil kan du mikse og matche putetrekk og pledd i ulike størrelser og med ulik tekstur. Det skal være litt tilfeldig, men sett gjerne sammen putetrekk som harmonerer i farge.  Makrame er en sterk tendens i både dekorasjon og puter. Det er utrolig chict og gir et personlig utrykk. Makrame produktene kan enten styles med en romantisk touch, eller med en litt trendy bohem look. 


Chic putetrekk, 449,- 
Bono putetrekk, 349,- 
Bohem pledd, 299,- 3. Lyslykter av voks
Disse lyktene er virkelig stemningsfulle og er flotte å dekke bordet med når du får gjester. Husk å fylle lykten med sand før du setter i lys, ellers kan den smelte. Finnes i to størrelser.

Vokslykt, Ø15 cm 99,-
Vokslykt, Ø20 cm 199,- 

Du finner mange andre flotte produkter inspirert av denne trenden i butikkene våre nå, så ta turen innom eller besøk nettbutikken vår. Pin It

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar