fredag 29. april 2016

Baderomsluksus

Hvor deilig er det ikke å ta seg tid til litt egenpleie etter en lang hektisk uke? Sette av en time til et langt bad med levende lys, gode dufter og dempet belysning før du tuller deg inn i myke håndklær og slapper av resten av kvelden. Eller kanskje du bare har lyst til å friske opp badet med gode duftlys og håndklær i friske farger?

Vi har en stor bugnende spaavdeling i butikkene våre hvor du finner alt du trenger av produkter for å skape litt baderomsluksus.  


Har du for eksempel prøvd duftseriene fra Voluspa? Disse luksuriøse lysene finnes i mange ulike dufter og med nydelige emballasjer som pynter opp ethvert rom. Du finner et stort utvalg av disse luftseriene i butikkene våre, både duftlys med ulik brennetid og duftpinner. For å lukte seg gjennom hele sortimentet anbefaler vi en tur innom nærmeste butikk, men du finner også de fleste bestselgerne her


Voluspa lysene har blitt utrolig populære de siste årene, noe vi skjønner godt. Kombinasjonen av rentbrennende stearin uten palmeolje, deilige botaniske dufter og vakre bokser har gjort at mange har lagt sin elsk på disse produktene. 


3. Voluspa duftlys 27 t Nissho-Soleil
6. Voluspa duftlys Chawan bowl


Vi har også mange flotte, myke håndklær i butikkene nå, og fargespennet strekker seg fra de klassiske hvite til de mer fargerike. Miks og match gjerne ulike farger og nyanser som harmonerer godt sammen. 

 

En annen serie med duftlys du finner i butikkene våre er Aspen Bay Candles. Dette er luksuriøse lys som blir håndhelte etter gamle tradisjoner, med unike dufter som gir lyset sjel. 
2. Denim Diamond blå/hvit
5. PB Home tannpirker boks
6. Living room duftlys
8.  Living room diffuser
9. Sense klut mørk blå
Pin It

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar