torsdag 14. april 2016

3 ting du kanskje ikke visste om våre kunstflettmøbler

Det er en jungel av hagemøbler der ute, og det er ikke alltid like lett å bestemme seg for hvilken type møbel man skal gå for. Det er mange faktorer som spiller inn, hvor skal møblene stå, hvilken type bruk vil de bli utsatt for, budsjett, og ikke minst smak. Vi vil hjelpe deg litt på vei ved å gi deg noen fordeler ved å velge hagemøbler i kunstrotting fra oss. 
1. Solide rammer
Våre hagegrupper i kunstrotting har alle solide rammer i aluminium. Dette er langt å foretrekke fremfor rammer i stål, hvor man kan oppleve problemer med rust, og rustflekker på underlaget. Ettersom aluminium er mykere enn stål er det avgjørende at rammen har kraftige nok dimensjoner til å tåle belastningen av personer som sitter i møblene, selv om underlaget ikke er helt plant. De fleste av våre grupper har justerbare ben, slik at møblene ikke vipper på et ujevnt underlag. 

2. PU rotting
Kunstrotting lages i dag av hovedsakelig 3 materialer: PVC, propylen og polyethylen. PVC er det svakeste av disse materialene, propylen noe bedre, mens HDPE (high density polyethylen) også kalt PU rotting er det desidert beste. Alle våre plastflettmøbler benytter PU rotting, altså den beste kvaliteten. Denne er dessuten 100% resirkulerbar og UV beskyttet, og varer lengre enn billigere PVC rotting. 

3. Kvalitetsflett
Det som også er avgjørende for kvaliteten og prisen er om det benyttes flatflett( som er det rimeligste) eller rundflett, samt diameter på tråden som benyttes. Våre møbler er produsert i rundflett med en tråddiameter fra 5-8 mm avhengig av gruppe.Vedlikeholdstips 
Møblene krever minimalt med vedlikehold. Man bør imidlertidig vaske møblene ved behov og det kan også forenkle rengjøring og holde møblene fine lenger dersom man benytter en egnet impregnering. Vi anbefaler å oppbevare møbelet under presenning utenom sesong. 

Pin It

1 kommentar:

 1. The latest trend in Coach Outlet Online is to purchase them secondhand.
  Today, buying Michael Kors Bags Outlet is looked upon as a smart choice.
  Because Michael Kors Purse Outlet are crafted of the finest material, they are known to last for many years, making them the perfect purchase.
  Some women are fanatical about changing their Coach Outlet Store Online or their style every few months, making it necessary to periodically clean out their wardrobe.
  Other women buy a MK Outlet for one specific occasion and some women just make a habit of buying a lot of purses.
  The trends are changing today; more and more people are buying classic shoes, including designer Cheap Real Yeezys.
  If your dream has always been to own a Cheap Yeezys, it is possible just by finding a store and click here.
  Coach Bags Clearance are pursued by many famous characters.
  Coach Bags Outlet in different styles and different colors are in different leathers.
  Next time, I will share some knowledge about how to maintain the bags in different material.

  SvarSlett