lørdag 5. januar 2013

Vi søker Ass. butikksjef til Alna

Tenk deg en kombinasjon av de hyggeligste "interiør-boutiqene" du kjenner, og et sted med et utsøkt utvalg møbler i en causal stil. Legg til ett nydelig sortiment av boligtekstil, tepper og lamper, og plasser alt i en romslig, men allikevel en frodig og hyggelig butikk. Et sted å gå på oppdagelsesferd. Dette er Home&Cottage!

Ass. butikksjef - Home&Cottage Alna Senter Oslos råeste ass. butikksjef

Har du en drøm å å jobbe i den hyggeligste "interiør-boutiquen" du kan tenke deg? Ønsker du å jobbe med salg og ledelse i en butikk hvor det alltid er hektisk? Vil du ha en arbeidsplass hvor hver dag er som å gå på oppdagelsesferd i et hav av møbler, boligtekstiler, tepper, lamper og boliginteriør?


Du er en kremmer med sterkt engasjement og stor vinnervilje. Du har lyst til å være med å skape noe og du har ledererfaring fra butikk eller kjededrift. Din viktigste oppgave vil være å få kundene til å trives og synes det er spennene å stikke innom en gang i blant. Da kreves det at du har "guts" til å holde butikken lekker og tiltalende hver eneste dag, året rundt. Du er strukturert og liker å jobbe mot "deadlines" - i tillegg er du vant med bruk av moderne butikkdatasystemer. Kanskje har du tilsvarende jobb i dag, men har lyst på nye utfordringer?

Kjenner du deg igjen i dette, vil vi svært gjerne at du sender oss en kortfattet søknad m/CV innen 15. januar. Merk søknaden med ass. BS Alna. Søknad sendes pr. e-post til roar.skjelland@homeandcottage.no
Spørsmål om stillingen kan rettes 
Driftssjef Roar Skjelland på mob. 95 15 84 79


Pin It

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar