fredag 18. januar 2013

Gardiner og puter fra vår egen systue

Vi i Home&Cottage er glade for at vi har vår egen systue som drives av Vigdis Totland. Sammen med sine to ansatte utfører hun alle interiørsømoppdrag du måtte ønske deg.
 


Det er travelt på kontoret i Røyken og oppdrag tas imot med glede og stor iver! Stadig flere av våre kunder har oppdaget hvor fint det kan være å få sydd noe som er spesialtilpasset til hjemmet enten det er gardiner, puter, boks-puter, sengeskjørt, sengeteppe, stoltrekk, loosecovers eller liftgardiner. Leveringstid er 3-4 uker fra bestilling.
 
Gode tips fra Vigdis før du kommer til butikken:


-Ta vindusmål fra innerkarm og yttermål til gulvet. 
-Ønsker du deg liftgardin må du tenke på om du vil at den skal henge inni karmen eller over karmen. Begge deler er like vanlig.
-Tenk på om du ønsker foring, noe hun virkelig anbefaler. Stoffet henger mye penere og spesielt på hytter hindrer det at stoffet falmer. På soverom er det perfekt med blendingsforing.
Prisen for skreddersydde produkter er ikke så høy som du kanskje tror. Som et eksempel kan vi nevne at en ferdig gardin, f.eks liftgardin, kan koste cirka kr 2000,- Det inkluderer da tekstilet du har valgt, jobben syerskene har, frakt til og fra, og alt annet man måtte trenge for å få en komplett gardin. Vi har faste og like priser i samtlige av våre Home&Cottage-butikker.
Vigdis forteller at må tenke på gardiner eller lifter som et møbel. Det "løfter" hele interiøret og det er moro å se hvor stor forskjell det er på et rom når de rette gardinene kommer på plass.
Det er ganske lekkert med puter i samme stoff som gardinene. Eller hva med et sengeteppe? 
Mange synes det er vanskelig å velge stoff, mønster og å vite hvor man skal begynne. Dette er ikke noe problem sier Vigdis. Home&Cottage-ansatte er kurset opp i stoff og søm av Vigdis selv. 

I alle våre butikker finner du et stort utvalg. Vigdis kan fortelle at de mest populære stoffene om dagen er de som går i ull og lin. 

Enten du velger å sy dine gardiner selv eller trenger litt hjelp håper vi du vil ta turen til oss for veiledning og hjelp! 


Pin It

1 kommentar:

  1. Hei.
    Hva heter gardinen i midten på øverste bildet?
    På forhånd takk :)

    SvarSlett