tirsdag 15. januar 2013

Spiselige gaver og gjengen på Vinterbro

I går tok jeg turen innom vår flotte butikk på Vinterbro. Fordelen med butikken er at den ligger utenfor senteret med egen inngang og stor parkering rett utenfor døren. Butikken er stor og luftig og besøker du Vinterbro vil du garantert bli møtt med blide smil og hjelpsomme ansatte. Gjengen som jobber her har det tydligvis moro på jobb! 
Trude er butikksjef. Hun har lang erfaring med stoffer og søm og hjelper deg gjerne dersom du ønsker å sy dine egne gardiner, puter eller lifter.

Trude var stolt over å vise frem de deilige gourmetproduktene som nylig er ankommet alle våre  butikker. Her finner du Olivenoljer, Balsamico og ulike krydder og urter blandinger. Produktene heter Fibonacci og er laget av et norsk par som er bosatt i Palma. Dette skal du få høre nærmere om i et senere blogginnlegg. Jeg gikk rett hjem og prøvde "Patatas Bravas" og den bare MÅ prøves! Perfekte gaver til den som har "alt" er det også.
Olivenoljene og Balsamico koster kr. 179,- pr. flaske. Bruschetta Classic, Patatas Bravas og Cafè de Paris koster kr. 129,- pr.glass.
Cecilie har hovedansvaret for interiør. En av hennes favoritter akkurat nå er det nydelige håndlagde serviset fra Belle Blau D Argile. Det passer perfekt sammen med den håndlagde keramikken fra Tine K og kan også fint blandes med bollene og koppene fra Bloomingville for å trekke inn litt farger. Bollene fra Designers Story er også en favoritt hos mange. Nå er det 20% på alle disse flotte varene så nå kan du gjøre et kupp!
Designers Story boller Ø19,5cm. Pris kr.69,- og kr.79,-
-20% NÅ!
Håndlagd servise fra Belle Blau D Argile.
Bolle kr.499,- Espressokopp kr.129,- Skål kr.99,- Skål med hjerte kr.249,- Tallerkner kr.199,-
-20% NÅ! 
Kopp kr.199,- og mugge kr.499,- fra Blau D Argile. Bolle fra Tine K kr.129,- Ovalt keramikk fat stort kr.299,- lite kr.199,- I bakgrunnen: Ildfast form stor kr.349,- og liten kr.249,-
-20% NÅ!
Isabella serien fra Bloomingville. Kopp og krus med hank kr.49,- Bolle kr.49,-
-20% NÅ!
 I min runde rundt om i den flotte butikken fikk jeg hilse på Elin som er butikkens teppespesialist. Om du er på jakt etter tepper har Vinterbro et meget stort utvalg. Teppene ligger plassert på en svært oversiktlig måte og det er enkelt å finne frem til din favoritt. Her ligger teppene med brettekanter og det er virkelig orden i hyllene :) 
Nye lykter fra kr. 229,- til kr. 49,-

 Selv falt jeg for de nye lyktene som er Home & Cottage sine egne. Du får de nå til 20% selv om de er nye! 

Trude og gjengen hennes på Vinterbro håper du vil ta turen innom!
Her kan du klikke deg inn på senteret for åpningstider og veibeskrivelse. 

Pin It

2 kommentarer:

  1. Dette er nok min favoritt Home & Cottage butikk (av de 3 jeg har vært på)
    De gangene jeg har vært her har servicen vært kjempebra! Utrolig hyggelige folk som jobber i denne butikken. Butikken bugner av flotte utstillinger og det er god plass (jeg har ofte med meg barnevogn, og ser på dette som ett stort pluss!)

    Ha en fin dag!

    SvarSlett
  2. Jeg kan varmt anbefale den nydelige daddel balsamicoen til Fibinnacci som dere nå har fått på Home and Cottage i Norge. Gratulerer! Jeg har tatt med meg flere av dem fra Palam til USA hvor jeg bor, og imponerer stadig gjester med denne himmelske kulinariske smaks-overraskelsen: sist gang som drysset over den hvite pizzaen jeg serverte med stekt skogssopp, gorgonzola og rukkula. Gjestene stønnet av nytelse! Håper produktene flyr av hyllene i Norge også!!

    SvarSlett