onsdag 23. januar 2013

DAY BIRGER ET MIKKELSEN


Vi er glade for å kunne fortelle dere at DAY BIRGER ET MIKKELSEN er en av våre nye leverandører denne våren. 

HISTORIEN OM DAY
DAY BIRGER ET MIKKELSEN ble skapt av Keld Mikkelsen. På sine reiser fant han mye inspirasjon. Han hadde en visjon om å smelte sammen vakre og etniske inflytelser, med Skandinavisk design -En maskulin og vintage inspirert stil. Resultatet ble en luksuriøs blanding av moderne klassikere og et fantastisk håndverk, nyskapende og rik på detaljer. Keld sin livspartner, Marianne Brandi er sjefs-designer og den kreative hjernen bak DAY HOME som ble lansert i 2005. Les mer om DAY her. 


I går besøkte vi DAY sitt showrom på Frogner i Oslo og Marianne viste oss HØSTENS nyheter. Kolleksjonen ble presentert i tre fargeretninger. Korall, sort/hvitt/creme samt petroleumsblått/grønt. Det var så mye fint! 


Lene som er ansvarlig for alle våre interiørvarer følger spent med på presentasjonen. Det var godt å varme seg på kaffekoppen denne kalde vinterdagen. 
Jentene fra sortimentsavdelingen. Fra venstre Kristin, Hanne og  Ida.


 DAY har et nydelig showrom. Se den flotte peisen!


Et nydelig mønster som vi falt helt for. Legg merke til linstoffet på baksiden.


Lekkert med sort og gull!
Små sitteputer i deilig velour.


 Se den vakre puten med broderiene. Vi vet at mange av dere liker puter med dusker. 


Skjønne farger og nydelige tekstiler!


Flotte kurver i ulike størrelser. Vi får de inn i både firkantede og runde modeller.


Chanel inspirerte puter og pledd! We like :)


Disse tøffe koppene med skulls og blondekanter kommer til høsten. Samme serie i mer sommerlige mønstre kommer til våren.


 Som dere skjønner jobber vi hele tiden minimum ett halvt år frem i tid. Nå er vi snart ferdige med å plukke ut og produsere høstens og vinterens vareutvalg.

Vi vet at mange av dere akkurat nå er mer nysgjerrige på hva som kommer i hyllene fra våren av. Her kommer derfor en liten titt på noe av det vi har plukket ut fra DAY denne våren. Kommer i butikk månedskiftet februar/mars.Sukkertøy for øyet ikke sant? 

Hvilken pute er din favoritt? 


Pin It

5 kommentarer:

 1. Gleder meg til å se alt det flotte som kommer! Utrolig mye fint på bildene og ikke mulig å bare velge en favorittpute :)

  SvarSlett
 2. Day har SÅ mye fint, HOme & Cottage blir jo bare bedre og bedre...!! Ikke lett å velge favoritt, men hvis jeg "må"...,kanskje den øverst til høyre på nest nederste bilde. Og Kristin, takk for sist på Norefjell i romjula!!
  Klem fra Anette♥

  SvarSlett
 3. I am extremely impressed with your writing skills and also with the layout on your blog.
  epson printer support | lexmark printer support| hp printer support | canon printer support

  SvarSlett