tirsdag 2. oktober 2012

Sniktitt på ny katalog - og spørsmål til DEG!

Nå er høsten godt i gang og vi har latt oss inspirere av det urbane byliv i den kommende høstkatalogen vår. Bildene og stilen er nok noe annerledes denne gangen enn det vi vanligvis pleier å ha i katalogene vår, og vi er naturligvis veldig spente på hva dere synes!

Her får dere en sniktitt av stemningen vi går for i kommende katalog; Blir du nysgjerrig på vår neste katalog, av å se sniktittbildene våre?

Tror du den urbane stilen på vei full fart inn, mens den landlige på vei ut? 

Hva er din favorittinspirasjonskilde om nå for tiden?

Hva ønsker du å se mer av hos Home&Cottage i fremtiden? 


Den ferdige katalogen er ikke langt unna (midten av oktober), så her er det er bare å glede seg! 

Vi synes høsten kan være riktig så fin, til tross for ruskevær og mørke kvelder. Her skal bena nå trekkes godt under et varmt pledd, tekoppen står rykende klar og snart er det tid for favorittprogrammet på tv! 

Liker du også høstkos? 

Det kan i hvert fall nytes uansett om man liker landlig eller urban stil i hjemmet sitt ;) 


PS: I morgen skal vi feire noe gøy, og har i den forbindelse en liten overraskelse til dere! Følg med!
Pin It

11 kommentarer:

 1. Nå ble jeg nesten litt skremt jeg....
  Tove;)

  SvarSlett
 2. Neeii... Jeg elsker cottage stilen deres!! Men må innrømme at det høres litt spennende ut, for jeg antar at dere ikke skifter heelt stil :) Gleder meg å se <3

  SvarSlett
 3. Så spennende!Gleder meg til den nye katalogen kommer!

  Klem fra
  Lotta

  SvarSlett
 4. Tror ikke den landlige stilen forsvinner med det første nei.. Tror nok heller at vi begynner å leke litt mer med kontraster og bli mindre redde for å være oss selv. Det håper jeg i alle fall :)

  Gleder meg til katalogen kommer :)

  SvarSlett
 5. Liker den lune stilen jeg da men....

  SvarSlett
 6. For kaldt og upersonlig... Passer ikke dere, greit nok og være innovativ men dette var ikke fint!!

  SvarSlett
 7. Håper jeg blir positivt overrasket når jeg ser katalogen, akkurat nå er jeg skeptisk!

  SvarSlett
 8. Dette blir spennende! Mesteparten av det jeg har handlet hos dere har vært til hytta, så nå finner jeg kanskje mer av det jeg ønsker meg hjemme?

  Landlig er nok en stil som vil eksistere uansett, det er en retning som kan favne ganske vidt. Drømmen om det gode livet på landet blir nok ikke mindre etter årets TV-høst ;)

  SvarSlett
 9. Fantastiske bilder og en fantastisk by som jeg er så heldig og bo i,gleder meg masse til litt nytt,den landlige stilen er veldig kos og kommer nok alltid til og være på sett og vis.Men JA vi trenger noe nytt ;)
  Gleder meg masse til katalogen kommer.

  SvarSlett
 10. Spennende med en kombinasjon av urbant og mykt, tror ikke den landlige stilen er på vei ut. Til det er det norske folk for romantisk. Min inspirasjon er et skjerf min sønn kjøpte i fjor. Vi pusser opp et feriehus i nord..det skjerfet har alle fargene jeg ønsker på gulv, vegger og tekstiler. Ser på det hver dag og blir superinspirert!! Ser gjerne at H&C fortsetter som før, med nye innslag av den urbane stilen. Gleder meg veldig til katalogen kommer:)
  Mona.

  SvarSlett
 11. spennende, så flott at dere endelig er i Trondheim nå. Med 10 000 vip-billetter til åpningen tror jeg denne frua drøyer shoppingen litt, men det gledes og se deres nye butikk!

  SvarSlett