fredag 19. oktober 2012

Bloomingville - ny leverandør!


Oppdatering!

Vi har trukket tre heldige vinnere av vår konkurranse.
Vinnerne ble:

Anett fra Akershus med bloggen Netta
"Pink Lady" fra Bergen med bloggen Pink Lady and the Polkadots
og Merete ( Merete har ikke blogg.) 

Vi gratulerer og takker så mye til alle dere som deltok i konkurransen.

_________________________________

En GLAD nyhet!
Nå kan du få kjøpt varer fra Bloomingville i alle våre butikker. 


Bloomingville ble startet opp av Betina for 12 år siden og den gang var de 2 ansatte. I dag er de 40 ansatte og selger sine produkter i store deler av Europa.  Bloomingville står for eget design i største delen av sine produkter men de har også spesielle vintage produkter fra Sydøst Asia og Afrika samt fair trade produkter fra bl.a. India. Bloomingville eies og drives av Betina og Simon Stampe. I anledning vårt spennende samarbeide fikk vi et hyggelig besøk i forrige uke av Betina, Simon, Tine og Lisbeth.


Vi tok de med til Alnabru og her fant Betina sin favoritt blant våre møbler. Public sofa og det helt nye spisebordet Vence som kommer til våre butikker i november.

Vi er kjempe glade og litt stolte over at Bloomingville nå finnes i våre hyller. Produktene vil styrke vårt sortiment og vi har store forventninger til samarbeidet. 

Dette vil vi feire med dere!
Vi gir bort to kopper og en skål til tre heldige vinnere.
Legg igjen en kommentar her om hvorfor du vil vinne. Hjelp oss gjerne å dele på Facebook så kanskje noen du kjenner vinner!

Vinnerne trekkes mandag 29.oktober
Du kan lese mer om Bloomingville HER.


Pin It

34 kommentarer:

 1. Så kjekt at dere selger blomingville nå. Når er varene på plass i butikkene? Gleder meg til å ta en titt:)

  SvarSlett
 2. Blomingville har så mye flott!
  Høsten er her og dermed tid for innekos med varmt drikke og
  noe godt i skålen. Noen nye kopper vil gi kosen det lille ekstra.

  Kari :-)

  SvarSlett
 3. Rett og slett fordi jeg må være Norges største bloomingvillefan og ble hoppende glad av denne nyheten. Sliter med å finne butikker som fører store deler av sortimentet og satser på at det blir tilgjengelig som aldri før når der blir å finne i deres hyller:-) syrinveien3.blogspot.com

  SvarSlett
 4. Bloomingville er en av mine favoritter! Så noe nytt derfra hadde vært kjekt:) Hadde vi bare hatt Home&Cottage på sandnes.....

  Mvh Janne

  SvarSlett
 5. Jeg gleder meg til å stikke innom butikken og myse på de nye varene. Koppene lover godt! De kan jeg godt tenke meg, tror de vil stå godt til det freshe, nye kjøkkenet med den litt (for meg) vågale tapeten.

  http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151020727515776&set=pb.698095775.-2207520000.1350638551&type=1&theater (klarte ikke legge inn bilde i kommentarfeltet)

  God helg!

  SvarSlett
 6. Så fint! Har ønsket meg kopper derfra lenge. Har et lite fat og er kjempefornøyd. Skulle gjerne ha litt mer av dette;)

  SvarSlett
 7. Liker nye merker i butikken:) Selv om det da blir enda mer lekkert å kjøpe;) og vanskeligere å velge. Ønsker meg rett og slett bare litt nytt ren regnfull fredag.. for da blir jeg så glad!

  SvarSlett
 8. Nydelige kopper! Gleder meg:)

  SvarSlett
 9. Hyggelig med så mange fine kommentarer. Varene er i butikk allerede nå!

  SvarSlett
 10. Som fattig student med litt for mange interiørdrømmer i hodet, har jeg aldri råd til å kjøpe noe nytt til heimen. Jeg gir meg derimot ofte hen til inspirerende bilder fra blogger og nettbutikker og en liten tur innom blant annet Home&Cottage i ny og ne unner jeg meg også. Designet på disse koppene og skålene bringer minner tilbake fra da jeg var på utveksling i Japan og kjøpte min første risskål med lignende design som den øverste skåla i det siste bildet her. Den holdt i to år før den knuste (har kun meg selv å takke), og det hadde vært utrolig gøy om jeg vant en ny skål til å spise ris fra! Med to flotte kopper ved siden av til for eksempel grønn te, kan jeg dele nostalgien med en god venn.

  SvarSlett
 11. Nydelige skåler! Jeg ser for meg i kjellerstuen jeg har innredet med div. Home&Cottage varer, men mangler en kopp og skål til teen jeg foretrekker i kosestolen og nyter det hærlige høstværet ute. Må komme meg til butikken igjen snart!

  SvarSlett
 12. Skålene er flotte! Har en i gul/brun og er veldig fornøyd med den. Ønsker meg flere skåler og kopper:)

  SvarSlett
 13. Så bra og gratulerer. Enda en goood grunn til å sveive innom :-) Elsker de skålene, og samler på de. Super retrosøte..

  SvarSlett
 14. Så fantastisk :)
  Syntes rett å slett de bar nydelige :)
  God helg :)

  Mvh Camilla

  SvarSlett
 15. Nydelige skåler og kopper med farger til å bli glad av. Ingen spesiell grunn til at akkurat jeg skal vinne, men jammen er det fint å drikke morrakaffen sin i en kopp til å bli glad av :)

  SvarSlett
 16. Lekre kopper jeg helt tydelig kan tenke meg å drikke en god kopp te av,,,som nytes i sofakroken med et nytt interiørblad.

  SvarSlett
 17. Nydelige kopper og skåler fra Bloomingville. Har ingenting av dem fra før, men får mer og mer sansen for dem. På mitt nymalte kjøkken,hadde disse koppene fått ett riktig godt hjem :)
  Hilsen Merete N
  noggi71@hotmail.com

  SvarSlett
 18. Var i H&C isted og kjøpte kopper til noen i gave. Da med matchende te, og hånkler i samme rustfarge. Kjempe stilig. Er helt fan av deres kolleksjon og kunne veldig gjerne tenke meg en ny tekopp til kalde lange vinterkvelder. Fantastisk butikk på Storbyen i Sarp. Går aldri tomhendt ut derfra. Super shoppehelg til alle ! Mvh Trine

  SvarSlett
 19. Var i butikken på Vinterbro i dag. Der var det ingen kopper. Skuffelse! Når dere skriver på bloggen at de fås nå i alle butikker forventer man jo at de er kommet på plass. Får prøve igjen ut i neste uke da... Mvh Nina

  SvarSlett
 20. Så flott at dere tar inn varer fra Bloomingville - har funnet mye fint fra de tidligere:-) Trenger sårt en kopp eller to til arbeid, så det hadde vært topp med litt flaks:-)
  Mari Johanne

  SvarSlett
 21. Det er som å gå i ett skattekammer hver gang jeg besøker Home & Cottage! Det var som å finne en egen skatt da jeg oppdaget Bloomingville hos dere itillegg! Love IT!
  Sissel <3

  SvarSlett
 22. Så kult. Elsker alt bloomingville har i den siste katalogen, så neste gang jeg stikker nesa til Trondheim skal jeg sjekke ut både den nye butikken deres og jakte etter noe bloominvilleskatter! Men inntil da hadde det vært veldig stas å få noe gavedryss fra dere nå ;-)

  Klem, Cat

  SvarSlett
 23. Jeg vil gjerne vinne! Jeg synes Bloomingville lager kjempemye fint og positivt at det ikke er så fryktelig dyrt!

  SvarSlett
 24. Jeg ♥ Bloomingville, men har hatt problemer med å få tak i merket i området her. For en fantastisk flott nyhet at Home&Cottage skal føre dette merket - hurra! Jeg har ikke fått skaffet meg noen av disse flotte koppene enda og da ville det vært supert å vinne, da må jeg jo kjøpe skålene også - hi, hi ;-)

  Klem
  Netta

  SvarSlett
 25. Jeg vil gjerne være med i trekningen! Bloomingville har mye fint! Og butikken deres på gulskogen besøkes jevnlig!:)

  cekeberg@hotmail.com

  SvarSlett
 26. Så flott med Bloomingville også! Det blir enda mer spennende å besøke H&C nå... :-)
  Line

  SvarSlett
 27. GOD NYHET! Bloomingville har mye lekkert!! :-D

  SvarSlett
 28. Ønsker og vinne grunnet en tung tid etter en alvorlig sykkelulykke i sommer...trenger litt glede :)

  SvarSlett
 29. Ønsker og vinne grunnet en tung tid etter en alvorlig sykkelulykke i sommer...trenger litt glede :)

  SvarSlett
 30. Jeg ønsker å vinne fordi bloomingville har så utrolig mye fint jeg ønsker meg, og som passer perfekt i den nye leiligheten min! (men har ikke så mye penger å bruke på slikt nå) :)

  Tiril

  SvarSlett
 31. HURRA! Tenk at jeg vant kopper og skål fra Bloomingville, nå ble jeg skikkelig glad :-) Nå går turen sporenstreks til H&C på Vinterbro for å se hvilke andre lekre varer fra Bloomingville dere har fått inn.

  Klem
  Netta

  SvarSlett