fredag 28. september 2012

La oss presentere; Hjemme hos en kunde; Maren Svenseid

For noen dager siden ble vi kontaktet på vår Facebookside av Maren Svenseid, som ønsket å sende oss noen bilder. Vi svarte selvfølgelig ja til dette, spente og nysgjerrige på hva vi kom til å motta i mailboksen vår.

Kort tid etter mottok vi en lang epost med 11 vedlagte bilder. Elleve flotte bilder av Marens hus i herlig  Home&Cottage inspirert stil! Nå skal det sies at huset hennes var ikke et rent Home&Cottage hus, men har en herlig sjangermix vi rett og slett falt for.
Her var det herlige trekasser, drivved, pelstepper, litt industrielt og flotte moderne stoler og sofaer vi har lyst til å synke ned i og bare bli.

Nok fra oss nå, vi har plukket ut våre favorittbilder for deg! Da er det bare å sette seg godt til rette og nyte bildene Maren sendte oss. La samtidig gjenfortelle noe av det hun skrev i sin epost til oss!

Vi starter i det aller helligste;

Soverommet! "På soverommet bruker jeg stoler fra Home&Cottage som nattbord, Den moderne lampen i taket er fra IKEA og den bryter veldig i stilen, men jeg syns det gjør rommet kult" forklarer Maren Svenseid


Kjøkkenet

Vi tar turen videre til kjøkkenet og der er både stoler, bord, liftgardiner og teppe fra H&C. "Syns det er råkult og blande inn litt moderne stil, som f.eks mine Ghost stoler", hun liker å blande flere stiler, noe som kan sees som et særpreg i alle rommene. 


Stuen

I stuen har både 3,5 Obura sofaen og 1,5 Obura stolen fått hovedrollen, viste du forresten av Obura sofaen nå heter Enzo?

Legg merke til at det også er en fotskammel til stolen, i lik farge og stil, som hun forklarer slik "...Også fant jeg på at jeg kunne jo bare kjøpe en pall/puff i en annen serie dere hadde, for jeg hadde ønske om å ha en kjempe stor god stol som man også kunne ligge på. En slags daybed".

Utrolig smart eller hva? Det er hva vi kaller en skikkelig go´stol!Gardinene og teppene er hengt i to og to lengder for å gi en større flate, "Jeg følte det ga rommet den lunheten jeg var på jakt etter" for å sitere huseieren  "Teppene er nydelige å gå på" og passer perfekt inn i stilen legger vi til!


Legg merk til coffee-table boken på bordet? Home&Cottage "Med et bein på jorden og sommerfugler i magen" har du lest den?


Spisestue

Et deilig stort spisebord, må man ha. Vi digger de industrielle stolene! Lampene hun har brukt over både sofa og spisebord gir en spennende effekt.

Se hvor dekorativt det er med lyng på bordet. Høsten er virkelig herlig! Pleier du å ta med deg høsten inn?

Vaskerom / WC

Selv toalettet/vaskerommet har skikkelig rå rustikk stil. Både lampen og speilet er hentet ut fra våre butikker "Rommet er lite, men det store speilet gjør at det store rommet virker større".

Lyngen er en frisk og frodig fargeklatt også her.Sprekt med den moderne vasken og den søte uglelampen eller hva? 

Tusen takk for at du delte ditt fine hjem med oss disse herlige bildene!

Maren Svenseid avslutter sin epost til oss slik "Jeg er helt interiørfrelst. Og elsker å dekorere og innrede - min store lidenskap her i livet <3" Vi kan ikke si oss annet enn enige. Elsker det vi ser!

Har du et hjem du gjerne vil dele med oss, tips oss gjerne - så kanskje vi trekker frem ditt hjem neste gang?
Pin It

18 kommentarer:

 1. Her var det for mye som foregår etter min smak.....litt for mye hyttepreg til å være en bolig...

  SvarSlett
 2. Veldig flotte bilder altså! Etter min smak også..
  Klem Madelen

  SvarSlett
 3. gud så kjedelig, dette har man sett i 1000 andre hjem.

  SvarSlett
 4. Veldig lekkert og delikat! likelikelike =)

  SvarSlett
 5. Virkelig flott hjem!
  Håper på flere slike reportasjer!!!

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 6. Jævlig fint, skulle ønske jeg hadde det sånn hjemme :) Bra initiativ! <3

  SvarSlett
 7. Så fint hjem men er det lov å spørre hvor mye den store stolen koster?

  Mvh Camilla

  SvarSlett
 8. Kjempe fint!! Liker hyttestilen hjemme jeg! ;))

  SvarSlett
 9. Such blogs are a valuable guide when decorating an office.

  SvarSlett
 10. Sitab, pozycjonowanie Bydgoszcz

  SvarSlett