tirsdag 9. oktober 2012

Ny epoke og ny stemme for Home&Cottage

Nå starter en ny epoke i Home&Cottage sin tilstedeværelse i sosiale medier!

De av dere som har fulgt bloggen vår en stund, har kanskje fått med dere at personen som skriver denne bloggen (og over alt ellers i sosiale medier for Home&Cottage) heter Astrid. Og Astrid, det er altså meg ;) Jeg har hatt den glede å hjelpe Home&Cottage inn i sosiale medier helt fra den spede start i desember 2009. Jeg har fått se at nye følgere har kommet til i en jevn strøm, og for en engasjert og positiv gjeng å få kommunisere med! Vi har arrangert føråpning av butikker for bloggere, satt igang konkurranser og give aways, fulgt innkjøpere på messene, tatt bilder av dekoratører i full sving med å bygge nye butikker og ellers forsøkt å dele litt av hvordan livet er bak kulissene i Home&Cottage. Og takket være dere lesere og følgere, har dette vært en utrolig givende og spennende jobb å få holde på med!

Nå er det på tide å gi stafettpinnen videre, og hva er vel da bedre enn å gi stafettpinnen videre til en jeg kjenner fra før, en som blogger selv og som har mange andre spennende prosjekter gående på si? Den nye bloggeren (og stemmen for Home&Cottage i sosiale medier) er nemlig;

Marianne Haga Kinder


Hun har skrevet bloggen Shabby Charm lenge, har etablert og driver fortsatt Inspirasjonsguiden (med stort hell) - og er generelt en utrolig hyggelig, søt og oppegående dame med et hjerte som banker for interiør. Jeg her helt overbevist om at alle Home&Cottage sine følgere er i trygge hender hos Marianne, og jeg gleder meg til å følge fortsettelsen fra sidelinjen. Marianne er ansatt ved hovedkontoret til Home&Cottage, og kommer derfor til å sitte tett på alle de menneskene som vet det meste om nye produkter, trender, lagerbeholdningr og alt mulig annet dere måtte lure på.

Jeg håper dere tar varmt imot Marianne - og at dere fortsetter å stille spørmål, dele, engasjere og gi konstruktive tilbakemeldinger på innholdet som deles med dere.

Herved takker jeg dermed for meg fra denne bloggen. Dere har vært en fryd å skrive for!

Jeg ønsker dere alle en strålende kveld!
Hilsen Astrid

PS: Selv fortsetter jeg jobbingen med sosiale medier i selskapet jeg driver sammen med min mann, Valen-Utvik, og er det noen som lurer på noe eller vil ha tak i meg, så finner dere meg på twitter, facebook eller min egen blogg.


Pin It

5 kommentarer:

 1. Da er det bare å si lykke til med ny jobb, og velkommen til Marianne:) Jeg følger med på H&C og finner stadig vekk noen godbiter;)

  SvarSlett
 2. En fantastisk flott jobb du har gjort Astrid, men med Maia som arvtager så kan dere iallfall være trygge på at oppfølgingen av jobben du har gjort er i de beste hender! Masse lykke til videre til deg og gratulerer og velkommen til Maia :)

  SvarSlett
 3. Ja, det er en kjempeflott jobb du har gjort
  Astrid, masse lykke til videre og gratulerer
  så mye til Marianne ღ Klem fra Mette

  SvarSlett
 4. En flott innsats fra deg, Astrid! Du har virkelig laget en solid plattform som burde være trygg å bygge videre på. Ønsker deg lykke til videre og velkommen til deg Marianne!

  En glad og kreativ dag til dere begge!

  Anette Willemine

  SvarSlett