fredag 5. oktober 2012

Vi søker: Ekstrahjelp, Vinterbro

Kunne du tenke deg å jobbe deltid i en Home&Cottage butikk? Hva med vår butikk på Vinterbro?

En glimrende måte er å opparbeide arbeidserfaring, god kjennskap til møbler og interiør og å treffe hyggelige kolleger og kunder, er å jobbe i butikk!Vi trenger en ekstrahjelp i vår butikk på Vinterbro, og vi kan tilby en stilling med jobbing 1-3 kvelder i uken, i tillegg til annenhver lørdag. Stillingen er perfekt for deg som er fleksibel og liker en hektisk, men svært hyggelig arbeidsdag, med både spennende og varierte oppgaver.

Vi ønsker deg som elsker å nyte rykende ferske interiørblader, finner den nyeste inspirasjonen på nett - og på interiørblogger. Kanskje du til og med blogger selv? Eller går med en drøm om å jobbe i interiørbutikk? Bruker du mange timer i interiørbutikker - og opplever at timene bare flyr fra deg, fordi du rett og slett elsker å gå der å tenke og drømme deg bort? Da er det bare å søke!

Som ekstrahjelp håper vi du elsker deilige lune farger, og strukturer, og kan gi våre kunder den hjelp de ønsker. Dersom du har sans for en ryddig og oversiktlig butikk - og kan se hva som ser både innbydende og kan inspirere kundene, er det et helt klart pluss. Du elsker å snakke med mennesker og elsker å dele tips og råd, og å gi en gode opplevelse for både medarbeidere og kunder er en hyggelig bonus.

Synes du dette høres spennende ut? Har vi beskrevet din drømmejobb?

Da er det bare å sende inn din søknad innen 20. oktober. Søknad m/CV sender du per epost til vinterbro@homeaandcottage.no. Har du noen spørsmål om stillingen kan du kontakte Trude Rein på mobil 45517587 eventuelt 45481487.

Høres dette ut som noe for deg eller noen du kjenner som har vært på jakt etter en deltidsstilling innen møbler/interiør? 

Tips gjerne videre, det setter vi stor pris på!

Vi gleder oss til å finne den rette til stillingen!


Pin It

1 kommentar: