mandag 20. august 2012

Down Town ønsker seg nye ansikter!

Vår avdeling i Porsgrunn, Down Town, søker etter nye ansikter i sin butikk!

Den vi er på jakt etter denne gangen, er en som ønsker å jobbe som vår ekstrahjelp. Du er langt over middels interessert i interiør, møbler, tekstil og spaprodukter. Du liker den litt røffe og uformelle stilen vår. Liker du å gjøre jevnlige besøk i interiørbutikker og bruke lang tid, drømme deg bort, ønske deg, kjenne og føle på, i tillegg til å lese interiørmagasiner? Da håper vi du vil søke!

I våre butikker er det mye å gjøre - så at du har en stor arbeidskapasitet, ser vi på som en selvfølge. Er du kreativ og strukturert, i tillegg til at du er fleksibel i forhold til arbeidstider, ønsker vi veldig gjerne at du sender inn din søknad. Arbeidstiden her er fortrinnsvis kvelder og helger.

Innehar du kunnskap eller erfaring om et eller flere av våre produktgrupper, elsker du å jobbe med kunder og har du et blikk for hva som gjør en butikk tiltalende, samtidig som du ønsker å skape en levende opplevelse for kundene, ja - da har du de egenskapene vi ser etter!

Syns du denne stillingen virker fristende og snakker rett til deg? Da ønsker vi å motta din søknad sendt til vår epost downtown@homeandcottage.no

Har du spørsmål om stillingen, kan du rette disse til vår butikksjef Nina Gundersen på 815 59 460.
  
Deler gjerne dette med noen du mener kan passe hos oss
- det setter vi stor pris på!


 
Pin It

5 kommentarer:

 1. Drømmer om en Home og Cottage på Gjøvik :D

  SvarSlett
 2. Ja...det er det flere av oss som gjør ;-)

  SvarSlett
 3. House style homes have vertical board-and-secure, shingle, or stucco dividers, peak rooftops, galleries, little yards, and narrows windows. These bungalow floor plans incorporate comfortable a couple of story lodges and country estates.

  SvarSlett
 4. Choisissez un plan d'abonnement Netflix qui vous convient. connexion à Netflix

  SvarSlett