mandag 6. august 2012

Vi trenger flere flinke folk; Alna

Vår interiørfamilie vokser og vi trenger derfor flere folk til våre butikker. Denne gangen er det butikken vår på Alna i Oslo som trenger folk, nemlig ekstrahjelper.

Som butikkselger tror vi du er langt over middels interessert i møbler, interiør, tekstil og spa, og at du har sans for den uformelle stilen. Du håper du koser deg med jevnlige besøk i interiørbutikker og elsker å lese interiørblader. Vi har mye å gjøre i våre butikker, så vi trenger personer med stor arbeidskapasitet. Er du samtidig kreativ og strukturert, i tillegg til å være fleksibilitet i forhold til arbeidstider, vil vi veldig gjerne ha din søknad.

Dersom du har kunnskap om en eller fler av våre produktgrupper, elsker å jobbe med kunder og har "øye" for hva som skaper en butikk som er tiltalende og gir en opplevelse for kundene, da håper vi du sender oss din søknad.


Søknadsfrist er 15. august og kontaktperson for stillingen er butikksjef Philip Skjelbred.
Søknad sendes til alna@homeandcottage.no og merkes ”Ekstrahjelp


Takk for at du deler dette med dine venner og kjente
- kanskje noen DU kjenner blir en av våre nye kollegaer?
 
Vi ønsker dere alle en strålende uke!

Pin It

1 kommentar:

  1. Bubble wrap has many uses, for example protecting loose attachments and even wrapping door handles and sharp corners to avoid damaging items or your home while on the move. Likewise, furniture slides will protect your floors (although tennis balls can be cut and pulled onto the feet of the furniture as an alternative safety measure).

    شركة نقل اثاث
    شركة نقل عفش بالخرج

    SvarSlett