søndag 26. august 2012

Hyggelig bloggtreff på Vinterbro!

Vi har tidligere arrangert flere bloggtreff i forbindelse med føråpninger av nye butikker, men i kveld var interiørbloggeliten i Oslo / Akershus samlet i vår butikk på Vinterbro, uten at det var i forbindelse med en nyåpning.

Høy tetthet av speilreflekskameraer - her skal det tas bilder!
...og så må vi jo Instagramme litt også da ;)
En virkelig fin gjeng!
Arrangementskomiteen - for en gjeng flinke jenter!

Treffet var i regi av et lite knippe sosiale, flinke og initiativrike interiørbloggere (Myke Minutter, Nettas blogg, Potrina, Lottas Himmelrom og Fabelaktig), og da de spurte vår butikksjef på Vinterbro, Trude, om lov til å arrangere bloggtreff i butikken vår, sa hun ja. Det hørtes veldig hyggelig ut og arrangementkomiteen har virkelig stått på for å lage et hyggelig arrangement i kveld, og da var det rett og slett hyggelig å kunne stille våre lokaler og ansatte til disposisjon!Nina fra Stylizimo og Linda fra Hviit

Mange flinke bloggere møtte opp!

Det møtte opp rett i underkant av 40 interiørbloggere, og etter en introduksjon av butikksjef Trude, var det tid for et lite stil- og trendseminar av innkjøps- og sortimentssjef Hanne. Da hun dro opp moodboards for kommende sesonger, var det virkelig blitzregn en superkjendis verdig!

 Butikksjef Trude og innkjøps- og sortimentssjef Hanne


Hanne presenterer moodboards for kommende månender


Deretter var det tid for tapas, mingling, litt shopping, loddtrekning av fine premier, enda mer shopping og til slutt var det tid til enda litt mingling. Det blir virkelig hyggelige stemning når fine interiørbloggere møtes, og det er gøy for oss også, å få se ansiktene bak mange av de bloggene vi er innom for å hente inspirasjon!...alle satt pent og hørte på Hanne, men hvor mange ville kaste seg over cupcakesene?

Fantastisk god mat!

Fabelaktige muffins / cupcaces lagd av søte Maia med bloggen Fabelaktig
Fabelaktig!

Vi var naturligvis på plass med vårt kamera, og i dette innlegget deler vi noen av bildene med dere. Var du på bloggtreffet og har blogget om det, kan du gjerne lenke til innlegget ditt via funksjonen under - så svinger vi innom dere alle for å ta en titt!

Loddtrekning av fine premier er gøy!

Nettas blogg deler ut et praktisk handlenett til Linda i Hviit
Elisabeth Heier vinner en av premiene
...og så glad blir Marthe (Fruen fra Trondheim) da hennes navn blir ropt opp som vinner!

...og i tillegg til at  augustsalget var utvidet helt til kl 21 i kveld for disse bloggerene, fikk de 20% på hele butikken
- og noen fikk med seg gode poser fulle av kupp hjem fra kveldens bloggtreff! I tillegg til en goodiebag, naturligvis!


Og til de av våre blogglesere som ikke var til stedet i kveld; sving gjerne innom lenkene under, så kanskje dere oppdager noen nye, fine interiørblogger? Vi gleder oss til å se!

Takk til arrangementskomiteen for at dere tok initiativ til dette og for at dere var med på å skape et så utrolig hyggelig arrangement - og tusen takk til alle dere nesten 40 som var innom butikken i kveld, og som var med på å skape den utrolig gode stemningen!

Pssst: Følg med på oss i sosiale medier i løpet av morgendagen (søndag) også, for da har vi en liten overraskelse til dere....

Fortsatt god helg så lenge!
Pin It

10 kommentarer: