søndag 19. august 2012

Mange kupp igjen på augustSALGET vårt!

Det fortsatt er mulig å gjøre gode kjøp på augustsalget vårt, og selv om salget nå går mot en slutt - har vi funnet mange populære favoritter igjen rundt omkring i butikkene våre. Vi har laget et stort album på facebook med mange av bildene fra vår salgsavis, og noen av disse bildene finner ud også i dette blogginnlegget. Om du vil se alle bildene, klikker du deg over på facebook her.
Viktig å merke seg;
Hvor mye som er igjen av de ulike tilbudsvarene våre, varierer fra butikk til butikk. Derfor lønner det seg å ta en tur til din Home&Cottage-butikk, for å se hva slags kupp du kan sikre deg!

Ønsker du å bla i katalogen for å finne priser eller størrelser, klikk på bildet over her. 


Vi har også bestemt oss for å øke rabatten på de fleste av våre hagemøbler fra mandag 20. august, til hele 70%. Blant annet kan du nå sikre deg det flotte Livo cafèsettet (ca 50 sett igjen), diverse utstillingsmodeller og et godt utvalg bambusmøbler.
Velkommen skal dere være ♥

Pin It

3 kommentarer:

 1. Jeg elsker innredningen, og disse er veldig bra. Jeg har sett noen interessante på dette nettstedet. Jeg håper at du også kan nyte det.
  http://www.brabbu.com

  SvarSlett

 2. شركة كيان لنقل العفش بالرياض والمدينة المنورة وجدة ومكة والطائف والدمام تقديم لكم دليل كامل لشركات نقل العفش بالمملكة العربية السعودية
  نقل عفش شركة كيان
  دليل شركات نقل العفش
  شركة نقل عفش بالمدينة المنورة

  SvarSlett