fredag 1. juni 2012

Vi håper du vil feire med oss!

For noen dager siden oppdaget vi tilfeldigvis noe gøy!
Vi oppdaget nemlig at vi har hatt over:Dette synes vi rett og slett er en særdels god grunn til å feire! Når det i tillegg er fredag, helgen står for tur og vi har mange spennende planer vi ikke kan fortelle dere om enda, så er det bare å kaste seg over feiringen med en eneste gang. Det er dere vel enige i? ;)

Med vår markering ønsker vi å feire DERE! Vi spurte våre følgere på facebook om hva slags feiring de kunne tenke seg og forslagene var mange og gode. Vi vil feire våre blogglesere gjennom over 2 1/2 år, alle dere som gir oss tilbakemeldinger, ros og ris, inspirerer oss i fleng - og som titter innom bloggen vår med ujevne mellomrom for å se om vi har kommet med noe nytt.

Dere er en viktig drivkraft i det vi driver med - og derfor har vi nå lyst til å gi DERE et unikt tilbud!


Torsdag neste uke kan våre blogglesere 
handle i våre butikker med 25% rabatt på alle varer! 


Vi legger ut en kode på bloggen vår kl 10 torsdag morgen og om du oppgir denne koden i en av våre butikker samme dag (altså torsdag 7. juni), vil du få 25% på alt du handler (dette kan ikke kombineres med andre rabatter).  

Vi vil gjerne takke hver og en av dere for at dere kommer innom og leser bloggen vår, for at dere følger oss på facebook, twitter, pinterest og ellers - for det håper vi dere har lyst til å gjøre i lang tid fremover - vi har virkelig mye gøy på planleggingsstadiet og gleder oss til å kunne fortelle mer! Dette blir ikke den siste give away'en før sommeren, for å si det sånn... :) 

Helt til slutt håper vi at vi kan spørre deg om en liten tjeneste; 
Vi hadde satt stor pris på om du ville gi oss en tilbakemelding på den tiden som har gått, nå som vi går fremover mot vår neste million lesere :) Hva vil du lese mer om, hva slags kampanjer liker du best at vi har, hva slags produkter ønsker du deg i våre butikker - og om du virkelig vil være grei; hva liker du best ved at vi er i sosiale medier - og hva skulle du ønske vi gjorde mer / mindre / bedre?

Legg gjerne igjen kommentar her eller på facebook!


 God helg til deg og dine! 

Pin It

10 kommentarer:

 1. Morsomt innlegg!!! ;o) God helg!:)

  SvarSlett
 2. Gratulerer så mye! Hurra for rabatten :)

  Jeg liker godt rabattperioder, fortsett med det :) Og så liker jeg å se flere bilder av varer i butikkene, gjerne med priser og evt flere bruksområder for gjenstandene.

  SvarSlett
 3. Gratulere så mye:)

  Åii det blir gøy!!Henter koden på torsdag!!

  Nyt helgen!

  Klem
  Linda:)

  SvarSlett
 4. Gratulerer så mye med 1 mill lesere!!! Selv liker jeg best å lese om dere på Facebook og på blogg. Jeg liker veldig godt innleggene som handler om hvordan dere jobber når dere er på innkjøp eller lager en ny hotellbrosjyre. Blogginnlegg med bilder tatt på samme måte i de fine brosjyrene deres hadde vært fint!
  MaiaKLEMMER

  SvarSlett
 5. Gratulere med flotte tall!
  Topp gave dere gir tilbake:-) Syns butikken deres i Sarpsborg er stor og flott:-)
  mj

  SvarSlett
 6. Hurra!
  Har lenge tenkt å ta meg en tur til dere, og nå har jeg lagt det inn i kalenderen på torsdag!! :)

  SvarSlett
 7. Gratulerer med så mange lesere!
  Det er vel slik det blir når man har ett så bra konsept <3
  Klem Nina

  SvarSlett
 8. Tillykke, elsker alt i den nye katalog !!!
  Kram
  Diana

  SvarSlett