onsdag 6. juni 2012

Vi lanserer vår egen spaserie!

Vi har utviklet vår egen serie med spaprodukter og duftlys, som du kun finner tilgjengelig i våre butikker. Nå har de akkurat ankommet butikkene og vi er så spent på hva dere kommer til å synes om produktene! Selv har vi gått og luktet på  disse deilige duftene i lang tid nå - og selv om vi forsøkte å foreta en uformell avstemning på kontoret, om hvilken av duftene som er den aller beste, så klarte vi rett og slett ikke å enes om en felles favoritt.

Noen liker lavendel, noen verbena og noen liker aller beste duften av magnolia.

Hvilken duft tror du blir din favoritt?


Det som er gøy når vi kan lage og produsere ting helt selv, er at vi kan lage de produktene vi liker aller best, de duftene vi liker aller beste - og ikke minst; vi kan gjøre dette på en kostnadseffektiv måte, slik at prisen ut til deg som kunden blir veldig god.Produktene som er tilgjengelig, er flytende håndsåpe til kr 79, dusjsepe til kr 79, såpestykke til 49 kr eller deilige duftlys til kr 69 - og alle finnes altså i duftene lavendel, verbena og magnolia.

Du finner vår spaserie i butikkene våre nå - vi gleder oss til å høre hva du synes om produktene!

En liten påminnelse: 
I morgen tidlig vil vi legge ut en kode i et eget innlegg her på bloggen - og om du opplyser den koden i kassen når du handler i en av våre butikker i morgen, torsdag 7. juni, vil du få 25% rabatt på handlesummen! 

Kanskje du vil sikre deg noe fra denne spaserien
- eller gjøre andre gode kupp?

Velkommen tilbake i morgen tidlig!


Pin It

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar