torsdag 7. juni 2012

Handle med hemmelig rabattkode?

Nå er det kun noen minutter før butikkene våre åpner dørene sine for dagen, og inviterer alle inn til inspirasjon og koselig stemning i deilige miljøer av interiør og møbler som vi har satt kjøpt inn eller fått produsert - nettopp for å skape den gode stemningen vi er så opptatt av!

Og i dag er det en virkelig spesiell dag i våre butikker; i dag vil vi feire DEG! 


Vi vil vise at vi setter pris på deg som en eller flere ganger har kommet inn på denne bloggen og lest, sett på bilder og kanskje til og med kommentert og deltatt i dialog med oss og våre blogglesere. For å feire at vi har hatt over 1 million besøk på bloggen vår, inviterer vi nå alle våre blogglesere til våre butikker i dag, torsdag 7. juni, og ved å oppgi en egen rabattkode, kun for dere, får du 25% rabatt på alt du handler i dag!

Altså;
Kom til våre butikker i dag, oppgi rabattkoden og få 25% rabatt! 
(Denne rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter).

...og koden er; SoMe1mill
  
Hva ønsker du deg aller mest fra våre butikker akkurat nå - og hva tror du at du kommer til å plukk med deg når du nå får 25% på alt du handler? Del gjerne bilde av det du kjøper, deg selv i en av våre butikker eller noen andre bilder i forbindelse med denne dagen på vår facebookside eller i egen blogg. Vi gleder oss til å se! 


Velkommen skal dere være
- og TAKK for at dere følger oss!
 
 


Pin It

5 kommentarer:

 1. Veldig hyggelig at dere setter pris på oss som leser bloggen:-) Skulle svært gjerne benyttet meg av tilbudet, alltid en unnskyldning til å beslke dere. Men dessverre b or jeg litt for langt unna butikkene deres til å kunne slenge meg rundt å få utnyttet tilbudet idag:-(
  Gleder meg alltid til å stikke innom bloggen for å se hva som venter oss i butikkene.
  God helg

  SvarSlett
 2. åååh så dumt at jeg ikke har fått med meg dette;/ jeg som elsker home & cottage og som har sååå lyst på masse nytt til hytta..jaja;) blir neste gang da=) god helg;)

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 4. Åh, dette fikk ikke jeg med meg :( Jeg har jo såå lyst på Vince konsollbordet deres.. Kan dere ha rabatt på det snart? :)

  SvarSlett
 5. Hei!

  Det er moro med spontantilbud, og desverre så hender det at tilbudene går man hus forbi. Med ujevne mellomrom kjører vi slike rabattstunts, så her er det bare å følge med fremover da vi oppdaterer vår blogg, facebookside og twitter når vi kjører disse tilbudene for for våre sosiale medie venner/følgere.

  Hva tilbudet er og eventuelt hvilke varer det gjelder varierer fra gang til gang. Så Cathrine, hvem vet kanskje Vince konsollbordet kommer på tilbud en gang i fremtiden :)

  Ha noen supre dager alle sammen!

  SvarSlett