onsdag 23. mai 2012

Vil du jobbe på vår nye butikk på Strømmen Storsenter?

Nå er det under ett halvt år til vi åpner vår nye butikk på Strømmen Storsenter, nærmere bestemt i oktober 2012. Vi gleder oss veldig og er i full sving med planlegging, butikkbyggingsforberedelser og mye annet - og naturligvis; sørge for at vi har de riktige menneskene med oss på ferden videre!Vi har behov for både Assisterende butikksjef og flere butikkselgere til denne butikken, og da både hel- og deltid, og ekstrahjelper, så her er det mange muligheter!

Kan dette være noe for deg
eller noen du kjenner?


Assisterende butikksjef
I stillingen som assisterende butikksjef bør du ha et sterkt engasjement og vise stor vinnervilje. Lyst til å være med å skape noe er viktig, og har du erfaring fra butikk, er det positivt. En viktig oppgave er at kundene skal trives i butikken - og da kreves det at butikken holdes lekker og tiltalende hver eneste dag - hele året.

Er du vant til å jobbe i hektisk miljø, og samtidig er strukturert og tar ansvar, er du den vi ser etter. Følger du med på interiørtrender? Har du / har du hatt en tilsvarende jobb som dette tidligere, og nå søker nye utfordringer, da anbefaler vi deg virkelig om å søke på vår ledige stilling.


Butikkselgere hel- og deltid pluss ekstrahjelper
Butikkselgerene vi er på jakt etter, er langt over middels interessert i møbler og interiør - og de har sans for den uformelle stilen du kjenner igjen fra våre butikker. Vi tror de vi er på jakt etter kan bruke mange timer i interiørbutikker og at de koser seg mer enn gjerne med interiørblader. Vi har mye å gjøre i våre butikker, så vi trenger personer med stor arbeidskapasitet. Er du samtidig kreativ og strukturert, i tillegg til å være fleksibilitet i forhold til arbeidstider, vil vi veldig gjerne ha din søknad.
Dersom du har kunnskap om en eller fler av våre produktgrupper, elsker å jobbe med kunder og har "øye" for hva som skaper en butikk som er tiltalende og gir en opplevelse for kundene, da ser vi gjerne at du sender oss din søknad.

Søknadsfristen på stillingene er 31. mai 
- så her er det bare å henge i om du vil jobbe sammen med oss!

Er dette drømmejobben? Da håper vi du sender oss søknad med CV innen søknadsfristen. Merk din søknad med den stillingen du søker, og send oss per epost til roar.skjelland@homeandcottage.no. Dersom du har noen spørsmål, ta kontakt med Roar Skjelland på telefon 951 58 479.

Og om du tror dette er drømmejobben for noen du kjenner, setter vi stor pris på om du tipser videre!


Vi gleder oss til å se hvem som blir ansiktet utad
på Home&Cottage Strømmen Storsenter!


Pin It

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar