onsdag 11. januar 2012

Vi trapper opp januarSALGET vårt!

Vi har fått mange hyggelige tilbakemeldinger om at dere har sikret dere fine ting fra salget vårt allerede, men det er også noen av dere som har etterlyst akkurat det ene møbelet dere så lenge har ønsket dere og at dere har lurt på hvorfor ikke det møbelet er på salg. Sånn vil det naturligvis alltid være, men fra i dag kan vi glede dere med en hyggelig nyhet;

Enda flere møbler legges ut med god januarsalgspris!
-OG-
Møblene i listen under har vi god leveringstid på!

Kanskje ditt favorittmøbel er på listen under?
Kanskje du finner noe annet fint du trenger? 

Ta en titt - og del gjerne med oss om det er noe du lurer på eller for å fortelle oss hva du liker best!

Velkommen skal du være! (Er det vanskelig å lese teksten under bildene? Klikk ctrl og + (cmd og + på mac) så blir det større!) 

Fant du din favoritt? 


Pin It

11 kommentarer:

 1. hm..klarer ikke å få større bilde...

  SvarSlett
 2. Takk til Anonym over her som gjorde oss oppmerksom på vanskeligheter med å forstørret bildene. Blogger viser nå bilder på en måte som ikke inkluderer forstørrelsesglass, men om dere bruker ctrl og + så forstørres skjermen (cmd og + på mac), og så har vi i tillegg gjort bildene så store som vi klarer i blogginnlegget, så vi håper dere får med dere informasjonen dere trenger nå :)

  SvarSlett
 3. Lyst på både nye vitrineskap og skjenk og kommode... og...og...tja... mye! Men jeg skal visst bruke pengene på nytt tak i stedet :-( Bah!

  SvarSlett
 4. Likte Alma kommoden og Spiro vitrineskap. Synd lommeboken alltid er tommest når januarsalget kommer. ;)
  Klem Madelén

  SvarSlett
 5. Åååå den som hadde bodd i nærheten du:)

  SvarSlett
 6. Jeg har sett en baderomsinnredning i en av butikkene deres.Finnes ikke den lenger? En slags kommode med liksom skuffer og vask på toppen.Den ønsker jeg meg:-)

  SvarSlett
 7. baderomsinnredning er fremdeles i beholdning, men ikke på salg :-)

  SvarSlett
 8. Supert! Nå kan eg se og lese myye bedre;) altfor masse fint, elsker denne butikken!

  SvarSlett
 9. Masse fint! Om jeg tar vikinglottopotten skal jeg kjøpe alt sammen! Hehe.. Elsker det ene vitrineskapet.. En vakker dag skal det garantert bli mitt!

  SvarSlett
 10. Er ikke noe tilbud på valencia spisebord snart ?? :)

  SvarSlett
 11. Hei! Kan dere legge ut bilder av baderomsinnredningen deres? Hvilken farge er den i. Jeg vurderer å bruke Vince skjenk til baderommet, men har dere noen andre møbler i denne serien som kan passe til, i samme farge?? Mvh Elisabeth

  SvarSlett