tirsdag 3. januar 2012

2012 starter med kåring av en vinner!

Et spennende 2011 er avsluttet, nyttårsaften er feiret og det er tid for å starte på 2012. Et nytt år, nye muligheter, nye utfordringer, nye erfaringer og mye, mye annet ligger foran oss. Over 360 dager igjen - det er spennende å tenke på hva vi skal fylle disse dagene med!

Dagen i dag vet vi hva vi skal gjøre med i hvert fall! 


Det er nemlig tid for å annonsere hvem av dere som vant vår Heidi-hylle! Aller først vil vi takke for at så mange av dere hadde lyst til å bli med på denne lille førjulsoverraskelsen vår! Totalt var det 1566 av dere som ble med - og det synes vi såklart er fantastisk gøy!

Og den heldige vinneren ble....

Lisbet Johansen
Vi gratulerer - og sender avgårde en epost til deg, Lisbet! 

Så får vi se hvor du plasser Heidi da, Lisbet - vi har allerede vist noen eksempler via bildene vi har lagt ut og om man lesere kommentarfeltene våre, så er det virkelig mange kreative forslag og ideer man kan bli inspirert av! Del gjerne et bilde på veggen vår når du har fått Heidi på plass, Lisbet! :)

Har dere forresten fått med dere salgskatalogen vår? Er det noen av dere som har vært på salget? Vi har salget i alle butikker ut januar, men om du vil gjøre deg et kupp, så kan det være lurt å skynde seg. De beste tingene går først...

Klikk på bildet av katalogen under om du vil ta en titt
 
Ønsker dere alle en strålende tirsdagskveld! 

Pin It

7 kommentarer:

 1. Heldige Lisbeth!! Jeg er bittelitt misunnelig :p Så i salgskatalogen at dere har et konsollbord med stålben, det var skikkelig stilig (og prisen var jo nice! ;)) Men skulle ønske det var en hylle til på det... Da hadde det vært perfekt! :D

  Godt nytt år til dere, forresten!

  SvarSlett
 2. Flott<3
  Hun kommer sikkert til å bli glad:)

  SvarSlett
 3. Ja jeg ble veldig glad ;)

  Mvh
  Lisbet

  SvarSlett
 4. hei. lurer igrunn bare på hvorfor butikken deres i tønsberg ikke ligger i sentrum??? vet det er maaaaange som elsker denne butikken men som ikke vil reise ut av byn og bomringen hver gang de skal ha noe hos dere . Ingen planer om lokale i sentrum vel????? :) hadde nok vært innom butikken deres daglig hvis den var litt nærmere...ikke alle som har bil :)

  SvarSlett
 5. hadde jo kanskje vært en ide med nettbutikk?? :) hilsen home and cottage fan :)

  SvarSlett
 6. Gratulerer så mye til Lisbet! Den hyllen er knallfin.

  KLEM fra MAIA

  SvarSlett