mandag 9. januar 2012

Et industrielt ungdomsrom?

Nytt år er en tid for å starte med blankeark for mange av oss. Kanskje ikke helt blanke ark, men det føles slik. Nytt år, nye muligheter. Mange av osss starter et nytt år med behov for å få orden i skuffer og skap, og kanskje med å legge spennende planer for det vi ønsker å få gjennomført i 2012.

På interiørfronten er det kanskje noen av dere som går med planer om å gjøre noe med rommet til ungdommen i huset?  De fleste av dere har kanskje sett vårt salgskatalog allerede, men i dagens blogginnlegg deler vi noen av bildene fra katalogen med dere på nytt. Nettopp med hensyn på hvordan noen av våre møbler og vårt interiør kan gjøre seg på et ungdomsrom, i en ungdommelig og tøff stil. Industrielt, tøft og rocka!

Det er ofte ikke så mye som skal til. Bruke møbler og interiør på en litt annen måte, se andre bruksmåter både i rom og det du vil fylle rommene med. Bildene i vår salgskatalog er nok litt anderledes det du vanligvis finner i våre kataloger - og vi er veldig spente på å høre hva du synes.


Vi har gjort settingen røffere, mørkere, og vi leker med skygger og fargene sort, blått og rødt.


Tror du ikke familiens-nesten-voksen-generasjon kan føle dette er sitt eget?


Vi vet at under denne tøffe, grove stilen, er ungdommene våre fremdeles bare ungdommer. Ungdommer som snart vokser opp og finner sin helt egen stil. Muligens preget av oss som foreldre, i den ene eller andre retningen, men kanskje de også velger å gå helt sin egen vei?Vi har nå årets første salg, JANUARSALG, og vi har mange Home&Cottage klassikere på salg som både far og mor - og kanskje husets ungdom, kan like.

Se vår siste katalog her, for tilbudene - og kanskje litt inspirasjon?Noen smakebiter ser dere av bildene over og noen flere detaljbilder ser dere nedenfor her;

Velkommen til årets januarsalg!


Har du noen interiør- og innredningsplaner du vil dele med oss?
Gjør det gjerne, enten her i kommentarfeltet eller på vår facebookside!


Pin It

3 kommentarer:

  1. Det gledes noe VELDIG til dere kommer til Trondheim, hurra!!

    SvarSlett
  2. Jeg ser også fram til dere kommer til Trondheim. Gledes... :o)

    SvarSlett