fredag 20. januar 2012

Helgetilbud på møbler!

Igjen er det fredag og igjen står en helg for døren - slikt gjør godt med humøret for alle og enhver, er dere ikke enig? Forrige fredag plukket vi ut to møbler fra salget vårt, som vi satt ytterligere ned i pris - og det tror vi jammen vi skal lage en liten tradisjon på ;) Vi gjør i hvert fall det samme i dag - og denne gangen har vi plukket ut tre møbler;

Florida-bordet setter vi ytterligere ned i pris, og ettersom vårt bord fra forrige fredag, Patagonia, føk ut fra lageret etter vårt tilbud sist fredag - kanskje noen av dere også har lyst på konsollbordet? I tillegg har vi plukket ut en deilig hvilestol som vi tror mange av dere kan ha lyst til å krype opp i, med et godt blad, en kopp te og et fint pledd i fanget.

Vi er spent på hva dere synes!

NB! Sjekk før- og etterprisen på disse møblene, her kan dere sikre dere kupp!Har du noen interiørplaner for helgen du vil dele med oss?


Vi ønsker dere alle en nydelig helg! 

Pin It

7 kommentarer:

 1. Planer ja - skal lage bibliotek i et lite rom, men har enda ikke funnet et bokhylle/skap system som tilfredsstiller mine behov. Og så skal jeg fikse et knøttlite kontor på jobben! God helg!

  SvarSlett
 2. Jeg skal nyte bursdagen min i dag, men vurderer å male to nattbord i løpet av helgen;) Skal, skal ikke;)

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 3. Jeg skal lete etter noen gamle eplekasser jeg skal bruke som hjørnebord, men tror nok ikke vi har. Kanskje dere har et par lignende trekasser i butikken i Tønsberg? Mener jeg har sett noen kasser der?

  SvarSlett
 4. Skal dere ikke starte opp en butikk i Ålesund snart?
  Tror det er mange som hadde blitt glade her da.

  vivian

  SvarSlett
 5. Hei! Er det noen som vet hvor jeg kan få bestilt lamper fra artwood? Ser at h&c selger en del fra de.Men er en rå tøff lysrkone i tre som jeg så gjerne skulle ha hatt.Men vet ikke hvor jeg kan få kjøpt den?
  Er det noe jeg kan bestille fra h&c?

  Håper på svar... Med vennelig hilsen maren

  SvarSlett
 6. Good question - do you have online ordering and delivery? Without this, you are not moving ahead - enda i norge - you need to go to online ordering and delivery. Please!

  SvarSlett