tirsdag 17. januar 2012

Barneavdelingen avsluttes med et salg!

Vi har besluttet å avslutte vårt salg av produkter i ”barneavdelingen” - og i den anledningen har vi samlet alle disse varene, fra flere av våre butikker, i butikken vår på Alna senter. Varene fås altså kun i denne ene butikken, men til gjengjeld er det mye å velge i!Alle varene selges med 70% rabatt, så har har man god sjanse til å gjøre skikkelig kupp!

Eksempler på varer dette gjelder, er; 
 • Sengetøy 
 • Bamser 
 • Pledd 
 • Puter 
 • Pysjer 
 • Dunvarer for barn
 • og diverse tekstiler

Kommer du til å ta deg en tur til Alna?

Pin It

6 kommentarer:

 1. Nei! Jeg bor i Kristiansand! Skulle gjerne benyttet meg av dette salget, derfor synes jeg det er utrolig dumt at det ikke er salg på disse produktene i Kristiansand!!!!

  SvarSlett
 2. Jeg skal absolutt ta meg en tur!!! Gleder meg:-)

  SvarSlett
 3. Burde absolutt hatt nettbutikk!!

  SvarSlett
 4. Har butikk både i Porsgrunn og Skien syns også det er dumt at disse produktene ikke er der :)

  blir for langt for meg å reise!!

  Klem Linda:)

  SvarSlett
 5. Ja takk.. stemmer for nettbutikk :D

  SvarSlett