mandag 11. april 2011

Ny inspirasjonskatalog + ny mobilkampanje!

Nå er ny katalog på vei ut til dere via lokalaviser og i våre butikker - og så klart vil vi dele denne katalogen med dere som følger oss på bloggen! Dette er katalogen vi fikk være med på en del av fotoshooten til, så nå får dere se hvilke bilder som ble valgt ut til katalogen og hva det endelige resultatet ble.

Klikk på det store bildet under, så får du muligheten til å bla i katalogen


Nå er vi spente;
hva likte du aller, aller best i denne katalogen?


Vi starter også en ny mobilkampanje nå, så om du planlegger møbelinnkjøp hos oss i nær fremtid, kan det lønne seg å lese mer om tilbudet under. Nå kan du nemlig registrere ditt mobilnummer i høyremargen på bloggen her, via vår facebookside eller ved å følge instruksene under - så du vil motta en elektronisk kupong på din mobil med et godt tilbud!

Gavekort 25%
Ved kjøp av møbler gir vi deg et gavekort på 25% av verdien du handler for.
Send HOME til nummer  2290 nå og motta tilbudet på din mobil - samt at du også får flere gode tilbud på mobilen fremover. Tilbudet gjelder f.o.m. 13. t.o.m. 20. april. Gjelder ikke hagemøbler.


 Liker du tilbud slik som dette?
Gi oss gjerne din tilbakemelding i kommentarfeltet!

Pin It

12 kommentarer:

 1. Hvordan gjør man for å få tilsendt katalog?

  SvarSlett
 2. kos å se ny katalog.:-) og deilig at den er litt mer feminin igjen...likte ikke for mye indrustri katalogen fra i høst.:-) mye fint...de grå skinnfelelene...gardinene med bånd...og de matte store vasene :-)

  Kommer det mer hagemøbler ?

  SvarSlett
 3. Å, såååå mye lekkert!

  Den lampa "Gro lampe i koks fra Lama" har vært min favoritt helt fra da jeg så den i butikken på føråpningen på Mo. Gurimalla, så lekker!!

  Likte Axel sengeteppe utrolig godt også! :) :)

  :))

  SvarSlett
 4. Jeg har tidligere hatt problemer med å åpne katalogen i Internet Explorer. Da jeg forsøkte Mozilla Firefox gikk det bra, men nå får jeg ikke til å åpne katalogen der heller. Noen som har noen forslag til løsning? Får ikke katalogen hjem i postkassen, så det hadde vært veldig fint å lest den på nettet.

  SvarSlett
 5. Kan man motta SMS på svensk nr iogså?

  Mvh Inez ( inezgj@gmail.com)

  SvarSlett
 6. Takk for at der liker den siste katalogen vår. Det er deilig å kunne tilby vårrettede varer igjen. Gled dere fremover til mer spennende varer og tilbud.
  @ Kari; Vi har ikke mottatt noen tidligere henvendelser med problemer med lesing av H&C katalogen i Internet Explorer eller Firefox, men ut fra at det har fungert tidligere, kan det virke som om det er en innstilling/sperre i internettbrowseren din som ikke åpner PDF formatet, som katalogen er laget i.
  Er det noen andre der ute som opplever sammer problem eller har en løsning så må dere bare gi oss tilbakemelding.

  SvarSlett
 7. Er det mulig å få tilsendt en katalog og er det butikk i Ålesundregionen?

  god helg

  SvarSlett
 8. terima kasih cek obat gagalginjal https://bit.ly/2BJxn3G

  SvarSlett
 9. massage is a great way to relieve muscle pain, soreness, and tension. It doesn’t matter whether this pain was caused by physical or mental stress, the massage will work it out for you.Visit nuru massage near me

  SvarSlett