torsdag 7. april 2011

Vi kjenner deg - og nå trenger vi deg!

Home&Cottage på CC Vest har ønske om å se nettopp deg i sin butikk!


Ikke bare som kunde, men som en av våre butikkansatte - som ekstrahjelp. Hvorfor og hvordan vi vet at det er akurat deg vi er på jakt etter, er fordi du, som oss, lever og ånder for bolig, møbler og interiør. Og ikke minst fordi vi liker at du har en genuin interesse for "faget" enten på rent hobbybasis eller fordi du har utdanning innen faget. På nattbordet ditt ligger muligens siste romanen til Ahern, Coelo eller Knausgård, men det som er sikkert at ligger der, er det siste nummeret av ditt favoritt bolig- /interørmagasin! Det bladet du også koser deg med når du reiser kollektivt til jobben eller sitter  og nyter favorittkaffen på byens beste kafé. Når du sitter med den bærbare i fanget, er det ikke målløs googling som bedrives, men oppdatering på nyheter fra de beste interiørbloggerne som leses.

Vi kjenner deg så godt at vi vet at du også foretrekker butikker hvor de ansatte elsker det de driver med, de ser smarte løsninger både for butikken og for kundene som kommer inn. I tillegg ser vi at du smiler og har et smittende humør som våre kunder blir glade av og i. Ikke har du noe imot å bli ringt etter for å kunne jobbe litt for ekstra, enten i helgene eller ved andre anledninger. Og skulle det være at vi trenger deg enda litt til, så stiller du som oftest opp


Nå som vi har fortalt deg at du er nettopp du - så gjenstår det bare at du sender inn din CV og en enkel søknad, hvor du forteller om deg selv og dine erfaringer.

Søknaden sender du per e-post til ccvest@homeandcottage.no - merk søknaden med 'Ekstrahjelp'
For spørsmål om stillingen; kontakt Birgitte Strandskogen på telefon 21 03 59 60


Vi gleder oss masse til å se deg og treffe deg
- selv om vi føler vi kjenner DEG allerede!
Pin It

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar