søndag 3. april 2011

Hvordan få det hyggelig på 1-2-3 by Roggens.no

kundekvelden vi hadde på CC Vest i forrige uke, filmet vi Hilde fra Roggens i to ulike sekvenser - og nå har vi satt dette sammen til to forskjellige videoer som forhåpentligvis kan gi våre lesere litt inspirasjon. Kanskje plukker dere opp noen lure tips også?

Vi lagde videoene i fortfilm og satt musikk til, for å la dere får se hele prosessen.
Drøm dere tilbake til svunne fortfilmtider, sett dere godt tilbake og la dere inspirere! Aller først lagde Roggens.no en romantisk krans av materiale og utstyr hun hadde med seg eller fant i butikken. Hun brukte ulike grener / lianer som hun formet til en slags krans, for deretter å fylle på kransen med fantastisk fine blomstergrener. Enkelt, raskt, veldig anvendelig og dekorativt.Deretter viste Roggens.no hvordan vi kan pynte opp et hagebord på 1-2-3. Gjøre det fargerikt og fint, med tekstilblomster og grove potter. Man trenger nødvendigvis ikke så mye utstyr eller store mengder av de forskjellige tingene - ofte er det mer enn nok om man tenker litt på hvordan man setter pynten sammen.
Ble du inspirert?
Liker du å leke deg med tekstilblomster? 

Pin It

4 kommentarer:

 1. Jeg liker å leike med ekte blomster og greiner

  SvarSlett
 2. Jeg skal si det gikk unna i svingene, he-he... men artig å se, og absolutt inspirerende!
  Er ikke så glad i kunstige blomster, men det blir vel nok å ta av utendørs etterhvert ;-)

  SvarSlett
 3. Så artig at vi kan være til inspirasjon, selv med kunstige blomster. Nå nærmer vi oss høysesong for levende blomster, så ha det gøy og kos dere med å lage flotte oppsatser, kranser og annet koselig.
  Ha det gøy i hagen i vår og sommer :D

  SvarSlett