mandag 18. april 2011

Vi blir visst aldri lei Tine K ;)

Vi er veldig glade i danske Tine K og hennes produkter og varer, og har uttrykt vår kjærlighet for hennes sortiment på vår blogg tidligere. Og basert på deres respons, føler vi kan trygt gjøre det en gang til: det er nemlig tid for Tine K-nyheter igjen!

Om dere ikke allerede har oppdaget den, så vil vi tipse om hjemmesiden til Tine K; Tine K Home. Selv hjemmesiden er smakfult dekorert med hennes farger; grått, hvitt og blå/grønn/lilla/brun-nyanser. På hjemmesiden finner du de siste katalogene, nettbutikk med mer - i tillegg til de lekre bildene av hennes fine, tidløse varesortiment.
 Så enkelt, så lekkert, så delikat.

 Bildet er fra Tine K Home sin hjemmeside.
Klikk på bildet for å komme rett til Tine K Home sin hjemmeside.

Visste du at du også kan følge Tine K på facebook? Søk opp Tine K Home og klikk 'Liker' for å få det nyeste av det nye på Tine K-fronten og for å kunne være i dialog med de flinke danskene. 


Hvis du liker å få nyhetene litt før alle andre, gjør du klokt i å følge TineK på Facebook

Vi har tatt en titt på den nye katalogen hennes og den består av nesten 100 sider med kjempefine, inspirerende produkter og bilder - delikat og fristende. Klikk på bildet av forsiden av katalogen under for å se herligheten i sin helhet på nett.

En smakfull og minimalistisk katalog...men la deg ikke lure av forsiden!
Velkommen inn, klikk på bildet.


Finner du en ny favoritt i Tine K sortimentet?  


Forresten;
Har du fått med deg at vi har en kampanje gående nå? Om du handler møbler hos oss frem til 20. april, så får du 25% av kjøpesummen tilbake som gavekort. Du kan lese mer om kampanjen i dette blogginnlegget - eller så kan du registrere nummeret ditt i høyremargen på bloggen vår eller på vår facebookside, så får du en kupong sendt direkte til din mobil.Hva synes dere om slike kampanjer? 
Vi tar mer enn gjerne imot deres tilbakemeldinger!
Pin It

7 kommentarer:

 1. -Det er bare så mye lekkert i den nye katalogen hennes!Har lyst på alt:)(bortsett fra fasett glass,begynner l bli ganske mange av de etterhvert);)

  SvarSlett
 2. Hei!
  Har nevnt her inne før at jeg skal flytte til Fredrikstad til sommeren, og at jeg er på jakt etter en jobb (er snart ferdig utdannet interiørkonsulent og belysningsrådgiver)
  Hvordan kan jeg komme i kontakt med butikksjef for den nye butikken i Sarpsborg?
  Mvh Liza :)

  SvarSlett
 3. We offer our customers massages like Female to Male,Body to Body Massage, Thai Massage and many more modern and traditional types massages provided by IZSPA in best prices.Visit full body massage near me

  SvarSlett
 4. One of the oldest healing practices is massage. Massage was used to treat many ailments by ancient peoples such as the Ancient Greeks and Egyptians, Chinese, and Chinese.Visit female to male spa near me

  SvarSlett
 5. Myotherapy, also known as massage therapy, is the art of manipulating and kneading a person's soft-tissues or muscles in order to improve their health or well being.Visit female to male spa near me 24 hours

  SvarSlett
 6. Skin well being requires sustenance sometimes. Standard spa treatment prompts the shining and sound skin.Visit nuru massage near me

  SvarSlett