fredag 10. desember 2010

Lys og varme; nok et spesialtilbud til dere!

Vi har hatt et par runder med adventstilbud kun annonsert til dere som følger oss i sosiale medier og det virker som dere setter pris på og liker disse tilbudene, så derfor vi kjører like gjerne igang med enda ett tilbud!Vi har mange fine lykter, lanterner, lysestaker og lysglass - og disse varene får vi mange tilbakemeldinger fra kundene våre på at er fine som vertinnegaver, julegaver eller rett og slett er varer som mange av våre kunder aldri får nok av.Liker du å ha levende lys og varmende lykter rundt deg? 

Fra og med lørdag 11. desember til og med søndag 19. desember får dere 25% rabatt på alle lykter, lanterner, lysestaker og lysglass. (Eneste som ikke er inkludert i tilbudet er sinkhusene våre).


Benytter også anlendningen til å minne om vår adventsfotokonkurranse. Temaet er: Lys / lykter / advent og du kan lese mer i innlegget her. Frist for påmelding av bidrag er 18. desember - og vi har fått mange fine bidrag allerede, men vil gjerne ha flere! 


God fredag, fine blogglesere - og god helg! 
Håper dere skal nyte helgen på favorittmåten deres!

Pin It

9 kommentarer:

 1. Mange fine lykter her!! Ha en super dag! Klem

  SvarSlett
 2. da må jeg nok ut en tur enda en gang !!
  Blir snart blakk av dette ;)

  Klem,Kari

  SvarSlett
 3. Kjempeflotte lykter, gjett om jeg fikk lyst på slike...
  God Helg.

  SvarSlett
 4. Flott, det hadde vært fint med "noen" hjortelykter i utetrappen :-)
  Gjelder lyktetilbudet fra lørdag 11. desember ?

  SvarSlett
 5. Takk for at du sa fra; ja, det gjelder fra lørdag 11. desember! Det er rettet i teksten nå.

  SvarSlett
 6. Wow, jeg skal løpe å kjøpe:). De lyktene med hjerter på så veldig fine ut til å ha ute ved inngangspartiet, ...eller rett og slett ute i glassverandaen.

  Tusen takk.

  Klems Sarita

  SvarSlett
 7. Takk for tipset. Da vet jeg at jeg må ut og kjøpe.

  SvarSlett
 8. Hvor mye koster den nederste lykten, den i sølv? Og finnes den i flere størrelser? Har sett en i butikken på Gulskogen, men den så mye større ut i butikken enn hva den ser ut på bildet...

  SvarSlett