onsdag 15. desember 2010

En ny titt på Gulskogen - og de trenger folk!

I går la vi turen innom butikken vår på Gulskogen for å høre hvordan de har hatt det etter at butikken åpnet med brask og bram i slutten av november. Og butikksjef Bente var storfornøyd! Som hun sa det selv: "Drammen har tatt så godt imot oss!" Butikken har allerede fått noen stamkunder og varene flyr ut av hyllene. Faktisk; jeg hadde fått i oppdrag av en av våre facebookvenner å ta bilde av noen av våre søte rådyr - og straks jeg hadde gjort det og gått videre for å ta bilde av andre ting, så var jammen rådyrene solgt! Alle som en!

 
Vi fikk andre 'oppdrag' fra våre facebookvenner, som for eksempel å ta bilder av Celine-glassene våre og å vise frem våre oppredde senger. Så her kommer bilder av ...glass og senger!

Jeg spurte også butikksjef Bente om det var noen nyheter hun ville vise meg - men hun sa at jeg i så fall måtte komme tilbake om en dag eller to - for hun hadde 14 paller med nye varer som skulle pakkes ut! Men en nyhet hadde hun pakket ut og det var deilige kosebukser fra Florence. Mykt, varmt stoff og i herlige, duse fargenyanser. Hun skulle sikre seg en slik selv, jeg sikret meg et par sånne i julegaver til gode veninner - kanskje dette blir en favoritt hos noen av dere også?


Noen av dere er kanskje igang eller ferdig med julekortskriving allerede, men uansett hadde det kanskje ikke vært så dumt å hatt en liten krok som den på bildet under å sette seg ned ved for å få unna ukens korrespondanse?


Som vi tidligere har skrevet om, har vi nå 25% rabatt på alle lykter, lanterner, lysestaker og lysglass i våre butikker - og for å vise dere litt av de fine tingene dere da kan sikre dere til tre fjerdedeler av prisen, tok jeg noen bilder av noe av det vi har på tilbud i butikken;


Akkkurat disse fra Broste er virkelig et kupp om dagen!
Flere har kommentert det på Facebook; De er fine, tunge og veldig rimelige!

Kunne du tenke deg å jobbe sammen med Bente og de andre i denne butikken? 


Helt til slutt ønsket butikksjef Bente at vi tok med en liten oppfordring fra henne. Hun har nemlig så mye å gjøre i butikken at hun har skjønt at hun trenger flere folk! Hun ser for seg å få på plass en ekstrahjelp hvor det viktigste var at vedkommede var interessert i å jobbe lørdager og kvelder, i tillegg til å kunne stille opp på kort varsel ellers også. Er du interessert i en slik deltidsjobb - eller kjenner noen som er? Send en søknad med CV til gulskogen@homeandcottage.no - så tar Bente en prat med de aktuelle!  Lykke til alle som søker!

Ønsker alle en strålende midtuke midt i førjulstiden!
Pin It

5 kommentarer:

 1. Masse fin og hyggelig info! Gleder meg til neste presentasjon! :-)

  SvarSlett
 2. Flott med bilder fra butikken! :)

  AW :)

  SvarSlett
 3. Herlig. Jeg er stadig innom HC på Gulskogen. Endelig har de kommet til Drammen :)

  SvarSlett
 4. Whoooo...jeg har lagt inn ønskeliste hos min julenisse:)

  Klems Sarita

  SvarSlett