mandag 20. desember 2010

Vinner i andre fotokonkurranse - lys, lykter, advent!

Takk for mange fine bilder til vår andre fotokonkurranse i denne adventstiden. Temaet var som kjent lys, lykter, advent og vi fikk totalt inn 36 bidrag. Teamet fra Home&Cottage har sett gjennom alle bidragene og vi har igjen laget et album på facebook hvor dere kan gå inn og hente inspirasjon og tips fra mange flinke folk!


Men - denne gangen ønsker teamet fra Home&Cottage å trekke frem to bidrag som ikke nådde helt opp i denne oppgang, men som likevel fortjener heder og ære for fine bidrag;

 Bente Hemsborg har vist oss et søtt bilde i en søt adventstid
- og flere fine bilder finner dere inne på bloggen hennes.

Juryen ønsket også å trekke frem Erica Marthine Schøning sitt bidrag
- her må det ha gått med mye tid til planlegging og gjennomføring!


Men så skal vi over til vinneren av denne andre fotoutfordringen vår. Juryen var enstemmig enige om at dette bidraget både var kreativt og vakkert - og de var aldri i tvil om at dette burde være vinneren;


Gratulerer til Ingunn fra I'Døsset

Send oss adressen din, Ingunn, så sender vi deg et gavekort på 700 kr så fort som mulig (send til astrid@valen-utvik.no). Bildet ditt var nydelig og om noen av dere vil se flere bilder fra samme serie, så anbefaler vi en tur innom bloggen hennes - for dette var bare et av flere fine.


Da er vi ferdige med to av tre fotoutfordringer - med andre ord har vi en siste utfordring igjen til dere. Den presenteres i et eget innlegg ila kvelden, så det gjelder å lade batteriene på kameraene nå og forberede hjernen på kreative krumspring.

Ønsker dere en strålende førjulskveld! 
Pin It

3 kommentarer:

 1. Gratulerer til en VERDIG vinner!!!! :D Heldiggris som hun er!!! Woohoo.. gleder meg allerede til neste utfordring!

  SvarSlett
 2. Grattis til Ingunn -hun er bare SÅ dyktig!!!

  SvarSlett
 3. Gratulerer så masse til den heldige vinneren.--- et flott bidrag..

  O=))

  SvarSlett