torsdag 9. desember 2010

En ny leverandør; FUNCH barneklær!

Vi har helt nylig utvidet sortimentet vårt på klesfronten. Noen butikker har fått endel plagg allerede og etterhvert skal mer være på plass i alle vår butikker - vi er nå stolte og fornøyde av å kunne si at vi nå også kan tilby dere mer barneklær! Og ikke hvilke som helst barneklær heller; nå finner du dansk, skjønn kvalitet fra FUNCH made with love hos Home&Cottage.Barneklærene er for både gutter og jenter i alderen 2 til 10 år.
FUNCH har et klart mål med klærne de lager; De skal være det beste, mykeste og lekreste vi kan tilby barn. Det handler om kvalitet og design, plaggene er enkle og samtidig iøyefallende. FUNCH handler om økologi og om å ta modige og moderne valg.

Henriette Funch
Henriette Funch er kvinnen bak merket FUNCH. Nærhet til kunder, leverandører, samarbeidspartnere og våre barn har vært viktige prinsipper for henne. Hun fører en designprofil hvor hun ønsker å undertreke barnets personlighet og ikke overdøve den. Stilen er skandinavisk, rent og lekkert, med striper og fine diskre mønstre. Sandvaskede poloer, søte kjoler, samt hettegensere og små bluser med lekre detaljer. Detaljer som er der, som man kanskje ikke ser med første øyekast, men som man oppdager etterhvert.

FUNCH fører en non-seasonal stil, altså en ikke-sesongbetont stil. Dette betyr at det skal være klær som kan brukes både sommer og vinter, og alle nye modeller vil matche den foregående og den neste, slik at man her bygger på det man har fra før istedet for å måtte anskaffe helt nytt fra topp til tå.

FUNCHs motto er;  
Barnetøy laget med kjærlighet; Til barn, til design og til vår omverden.Vi gleder oss til å se deres respons når dere oppdager FUNCH barneklær i butikkene våre og vi er spent på å høre hva dere synes. Er det noen av dere som har handlet kær fra FUNCH tidligere?FUNCH har egen blogg - Kærlig hilsen FUNCH, så ta en titt og bli bedre kjent med Henriette, selskapet hennes og de fine barneklærne de lager! 


Del gjerne deres inntrykk etter denne presentasjon i kommentarfeltet vårt!

Pin It

12 kommentarer:

 1. Få dere nettbutikk slik at vi som ikke bor på Østlandet også kan handle ;-)

  SvarSlett
 2. Fine klær, men til gutter og jenter? Her er jo bare jenteklær... Dere må friste oss guttemammaer også.

  SvarSlett
 3. Såå mye stilig!! Gleder meg til å se dem live neste gang jeg besøker en av deres butikker! Ha en fin dag! Klem

  SvarSlett
 4. FUNCH leverer både gutte- og jenteklær, og vi har bare vist noen bilder av det første vi har fått inn i enkelte butikker i dette innlegget. Den hvite og blå stripete thightsen og genseren er nok vel så mye gutt som jente, så gutteklær er representert - men utvalgtet vil som sagt utvide seg.

  Så gøy dere likte klærne!

  SvarSlett
 5. Nydelige klær... Bare så synd det ikke er en H&C butikk i Stavanger, kommer det??

  Ha en god dag

  Klem Agnes

  SvarSlett
 6. Synd de ikke lager gutteklær.....:(

  SvarSlett
 7. A body back rub will get inspiration, causing you to have a decent outlook on yourself; it additionally hugely affects great well being.Visit massage center near to me

  SvarSlett
 8. One of the oldest healing practices is massage. Massage was used to treat many ailments by ancient peoples such as the Ancient Greeks and Egyptians, Chinese, and Chinese.Visit massage center near to me

  SvarSlett
 9. Safe and secure massage spa Bangalore, for female also therapies are there Indian Ayurveda massage to reduce stress. Thai massages for full body stretching. Visit massage centre near me

  SvarSlett
 10. massage is a great way to relieve muscle pain, soreness, and tension. It doesn’t matter whether this pain was caused by physical or mental stress, the massage will work it out for you.Visit massage spa near me

  SvarSlett