torsdag 20. mai 2010

Putehimmelrike på Alnabru

Jeg rakk en snartur innom butikken vår på Alnabru i går, før jeg dro videre på fotoshoot på hemmelig location med de flinke dekoratørene, fotografen og reklamesjefen vår (bilder derfra kommer snart!). Jeg tenkte dele med dere noen av bildene jeg tok derfra her på bloggen - kommentarer mottas med glede! Det er helt tydelig at puter i alle former, farger og fasonger er det store nå - for det var kommet inn helt vanvittige mengder av ulike varianter!
Selv om vi nå nyter at våren har kommet og at det meste spirer og gror, så er det mange som benytter seg av vårt utvalg av tekstilblomster også. Mange bruker disse blomstene til å sikre seg fine farger og pynt over lengre tid på steder man kanskje ikke får vannet så ofte eller på terrasser, balkonger og andre steder. Bruker du tekstilblomster?
Det var også kommet inn masse nytt i spaavdelingen på Alnabru, så der var det virkelig noe for enhver smak nå. Apropos smak; dette er avdelingen mine barn løper rett bort til fordi de tror det er en eneste stor godteridisk hele avdelingen. Blir lokket av fine farger og gode dufter, tenker jeg.
Det var mange andre fine 'nyheter' rundt omkring i butikken også, så her er bildene fra noe av det; 
 Og helt til slutt så må jeg vise dere noen av de fine knottene som har kommet inn! Jeg har forelsket meg helt i fine knotter og synes de virkelig kan forvandle møbler jeg allerede har i hus, bare ved et lite knottebytte.
Nå skulle jeg gjerne hatt et eksemplar av det jeg viser på bildet under her stående klart på terrassen, for det pluss et fint interiørmagasin, en god tekopp og en liten time, tror jeg hadde vært en uslåelig kombinasjon!

GOD TORSDAG!

Pin It

10 kommentarer:

 1. Hei, Astrid.

  Vi har hatt endel forespørsler ang ønskelister til bryllup i butikken.
  Er dette noe du evt kan ta tak i?

  Klem fra Line

  SvarSlett
 2. Heisan her var det mye lekkert, masse flotte puter liker så godt de i lin med ryssjekanter :-)
  Har litt silke blomster både ute og inne veldig kjekt.
  Ha en fin dag
  klem Anita

  SvarSlett
 3. Så mange fristelser, synes de putene med den lille "blonde/rysje"-kanten er så fine!! Jeg har falsk oliven og lavendel,kjøpt på H&C på vinterbro:-)
  kelm fra Anette

  SvarSlett
 4. Flotte bilder av MYE fint!! Ønsker meg veldig de kurvstolene altså... og mange av putene.. :0) Ha en fin kveld! Klem

  SvarSlett
 5. Kjempemasse lekkert da!
  lilla puter er så delikat!

  jeg har ikke falske blomster.. her er alt ekte!
  klem ellemell

  SvarSlett
 6. ååå her er det mange fristelser!! Jeg synes "silke/pastikk" blomster er ganske så kjekke og meget holdbare. Har noen ute og noen inne, men det er et must at de ser "ekte" ut!!

  God pinse

  SvarSlett
 7. Har kjøpt noen fantastiske kirsebærblomstgrener hos dere. De var et must da visningsrundene på den gamle leiligheten trakk ut og det etterhvert ble ganske dyrt med nye blomster. De ble med på flyttelasset og setter nå farge på kjøkkenet. Må ærlig innrømme at fake blomster "aldri har vært for meg" for det er noe jeg forbinder med mormor, men H&C har endret mitt syn på det.

  Ha en god pinsehelg og nyt det fantastiske været.

  Hilsen Kirsti

  SvarSlett
 8. Så fint at dere likte bildene, putene og falske eller ekte blomster :)

  Ang registrering av bryllupslister i butikkene våre, så har jeg henvendt meg videre i organisasjonen nå om dette, så da oppdaterer jeg dere med et svar derfra!

  Hadde det vært interessant for dere da, tror dere - å kunne registrere ønskeliste i butikkene våre, til bryllup eller andre store anledninger?

  SvarSlett