onsdag 5. mai 2010

Ny katalog - og vår!

Da er ny katalog ute og for de av dere som ikke får den i posten eller tar turen innom våre butikker, så legger jeg den som vanlig ut her i bloggen. Klikk på bildet så får du mulighet til å bla i katalogen - og hvem vet, kanskje du finner litt inspirasjon til ditt eget uterom bare ved å se på de fine bildene?


I disse dager skal jeg skrive den neste katalogen som kommer ut. Hva synes dere om tekst ift bilder i katalogene våre? Innspill og ønsker om hvordan det kan være, mottas med stor takk! Kanskje det blir nettopp ditt tips som gjør den lille forskjellen i vår neste katalog?

Ønsker alle en vidunderlig ettermiddag i sola. Nå satser vi på at det blir godvær resten av våren og at den snøen hadde en gjesteopptreden rundt om i landet den siste tiden, var bare et gufs fra fortiden.

Nå er det tid for sol, varme og late dager med dine nære og kjære! Pin It

7 kommentarer:

 1. Katalogen og varene der har i butikken gir meg lyst til og handle av hjertens lyst. MEN leveringtiden på sommervarer ,også de rimlige produktene får meg til å velge andre møbler.
  Eks.fant en klapp stol til 695, den var det 5-7 uker levering....

  SvarSlett
 2. Åh gleder meg til å se. Ramler nok innom Vinterbro i morgen. ;o)))

  Klem Simone

  SvarSlett
 3. Gratulerer med nok en flott katalog. Jeg får lyst til å løpe og kjøpe!! Jeg liker de litt personlige kommentarene kjempegodt - riktig så koselig er det! Jeg skal nok en tur til Alnabru på lørdag ja :o) Ønsker dere en flott kveld!

  SvarSlett
 4. Hadde vært supert med en Home and Cottage butikk på Sandvika Storsenter:) Hvordan kan man få tak i en katalog forresten?

  SvarSlett
 5. For en fantastisk flott & inspirerende
  katalog:-) Løp og kjøp :-)

  SvarSlett
 6. Alltid mye spennende i katalogene deres, men lurer på hvor jeg kan få tak i denne i papirformat utenfor butikken.

  SvarSlett
 7. Katalogene våre sendes ut med avisen i områdene rundt butikkene våre. Vi har dessverre ikke fulldistribusjon på de, da det er forholdsvis kostbart å lage og trykke disse. Så ta en tur innom en av våre butikker, der kan dere hente ut katalogen i papirformat! :)

  Takk for fine kommentarer!

  SvarSlett