fredag 7. mai 2010

Tid for te


Nå er det tid for te på denne bloggen. Te er ikke interiør og ikke et møbel, men det er helt klart noe som veldig mange koser seg med til hverdag og fest. Vi har solgt te en god stund nå, men nå har vi tatt inn en ny type te i tillegg - så da er det klart at dette skal testes ut og blogges om! Det vil komme flere innslag på bloggen om de ulike variantene i tiden som kommer.

Som en liten kick-start på denne tebloggingen, tenkte jeg dele noe fint med dere fine lesere!I går var jeg på møte med ledelsen i Home&Cottage for å legge planer for vår vei videre i sosiale medier - og siden jeg først var der, snek jeg med meg noen fine ting jeg vil dele med dere. Hva er noe av det viktigste når man skal drikke te? En fin kopp, naturligvis!


Jeg fikk med meg 6 stk jumbo stjernekopper, 4 lyseblå og 2 røde, fra Bastion, i tillegg til 4 kopper fra Broste - i tillegg til all den spennende teen jeg skal teste ut og blogge om. Det jeg derfor vil dele med dere, er koppene - sånn at dere kan skape deres egne fine teøyeblikk i hverdagen. Jeg skal naturligvis ikke drikke av koppene først, de er helt rene, fine og som om de kommer fra butikken.

Er det noen som har lyst på?


Legg igjen en kommentar på dette innlegget hvor du skriver noe om te, så skal jeg trekke ut noen heldige vinnere og sende dere en liten førsommergave fra oss! Kommentaren kan være en link til et blogginnlegg du har skrevet som kan relateres til te eller det kan være en kommentar på dette innlegget med ditt beste tetips,  en ide om et nytt bruksområde for te - eller det kan være din tanke om hvilken te du har lyst til å prøve først! Så lenge det handler om te på et eller annet vis, så er du med i trekningen! Fem av dere får to kopper hver, høres det ok ut?

Håper mange har lyst til å være med
- ønsker dere alle en strålende helg!Konkurransen er nå stengt for kommentering og trekningen gjøres om litt. 
Pin It

77 kommentarer:

 1. En fin kopp er absolutt endel av te-opplevelsen. Det er nesten så teen smaker bedre i en flott kopp. Og disse koppene dere viser faller absolutt under den kategorien.
  Jeg kjøpte nettopp en Pukka te hos dere på CC Vest og det ble en fin gave til svigermor. Nydelig embalasje er med på å gjør det til en flott liten gave (selv om smaken selvsagt er viktigst). Te er jo absolutt en god gave ide til en som har alt.

  Har ett lite innlegg hos meg om oppbevaring av tee (og kaffe). Her er det:
  http://firehjerter.blogspot.com/2010/01/coffee-tea-or-me.html

  SvarSlett
 2. Hei Hei :)

  Vil jo selvfølgelig melde meg på ...
  Samler på stjerne kopper, og med noe godt å drikke blir det jo berre helt lekkert :)
  Nydelig katalog dere ga ut....
  Må nok snart finne ut hvordan stilen på hytta skal bli, slik at jeg kan få handlet litt hos dere :)
  God helge klem fra Haugesund

  SvarSlett
 3. Da jeg gifta meg for snart 3 år siden kjøpte jeg mye bryllupsstasj på internett. Også sløret jeg skulle ha - som da det kom fra USA viste seg å være kritthvitt, og slettes ikke riktig farge i forhold til slik det skulle være. Jeg la det til bløt i vasken, sammen med flere te-poser, og jammen ble det ikke finere farge etterhvert. Tipset er altså at te kan brukes til å sette farge på tøy - iallefall i et nødstilefelle :)

  SvarSlett
 4. En nydelig kopp å drikke teen ifra er ikke dumt.
  Her i huset drikkes det mye te. Mannen starter dagen med te mens jeg foretrekker te på kvelden. Da gjerne en grønn te eller frukt te. Men en ting vi har til felles er at vi elsker å prøve ut nye te sorter:)
  klem fra marilyn

  SvarSlett
 5. Så fine nydelige kopper! Store og romslige til å nyte en god kopp med te.

  Jeg har alltid te stående fremme i en litt penere skål eller boks, da gjerne med lokket av. Så står det så pent på kjøkkenbordet, dandert med ulie typer te, noen "vanlige" typer og noen typer med frukt te...! Synes det er mer fristende og lage seg en kopp da, ser mer delikat ut på en måte, enn å måtte stå å leite etter teen i skapet.

  Drikker forøvrig ikke kaffe da, men synes det er godt med en kopp te om kvelden eller på kalde dager. om sommeren blir det i grunn mest iste!
  ha en fin helg! klem ellemell

  SvarSlett
 6. De nydelige lyseblå stjernekoppene, kunne jeg godt tenkt meg å gi bort til min eldste sønn,som har flyttet inn i ny leilighet.(Og ikke har en eneste kopp ennå) Da kan jeg kose meg med en kopp te,når jeg er på besøk hos ham.

  SvarSlett
 7. Selv jeg som egentlig ikke er så fryktelig glad i te, synes det smaker ganske greit fra en fin kopp. Disse koppene er helt nydelige og passer perfekt i det store vitrineskapet mitt.
  Pukka te er forøvrig min favoritt og detox teen drikker jeg en del av. Jeg er ikke så sikker på hvor rensende den er, men man skal ikke kimse av den psykologiske effekten. ;)Dessuten er den god.
  Kos deg med teen!

  SvarSlett
 8. Det aller beste med te - er vennene jeg deler den med! Lange, gode samtaler - smil, latter, undring og tårer... :)

  Linda S.
  lindso2@online.no

  SvarSlett
 9. Elsker te i gode og fine kopper,enten sammen med venninner eller en stille stund alene i go stolen.Jeg syns også det er godt å ha en kopp te for hånden når jeg er kreativ på syrommet, ideene kan "yngle" og stunden er go !!!!
  Go sommer til dere !!

  Torun O.

  SvarSlett
 10. Vivi Knapper Schulhus7. mai 2010 kl. 17:14

  Ingen ting er som en stor god kopp te om morgenen . Det være seg Vinter med snøvær og full storm eller nydelig soloppgang og fuglekvitter. te smaker godt uansett! og for ikke å snakke om etter en lang dag på jobb .. bare nyte... Deilig!!!
  Vivi K

  SvarSlett
 11. Jeg er slvsagt med på denne flotte utlottingen! Har end ikke fått sjangsen til å teste ut homeandcottages te, men nå får jeg jo muligheten!
  Virkelig nyyyyydelige de hvite koppende med stjerner!! *vil ha*

  tehistorie? jeg skrev nettopp en lang kommentar, men den forsvant!? huff...

  men jeg kan uansett meddele at min datter på 8 månder ELSKER te! hun får lunken urtete på flasken blandet med litt melk;) Ikkeno er bedre.

  Jeg krysser armer og ben og håper at vinnerlykken endelig skal komme min vei *hehe*

  SvarSlett
 12. Jeg er med!!!!

  Artig, jeg satt nemlig å lage et innlegg om te inne hos meg, http://www.camillasvidunderligeverden.com/2010/05/teatime-med-nytt-brett-fra-princess.html

  Også har jeg denne fra før
  http://www.camillasvidunderligeverden.com/2010/03/en-liten-pause.html

  Jeg elsker te, og prøve nye smaker det hører med for oss te-elskere. Jeg er veldig glad i Pukka teen, og kjøper det meste av teen når jeg er innom Home & Cottage, er så hendig nå som dere har kommet i nabolaget mitt ;)
  De koppene du viser var nydelige, den hvite med blå stjerner hadde vært midt i blinken. Har siklet på de koppene på butikken flere ganger, så de står på ønskelisten min fremover.
  Kanskje jeg er så heldig å få starte samlingen min litt før, om jeg blir trukket ut her.
  Ingenting er som en god varm kopp te, da kjenner man at roen senker seg.

  Klem
  Camilla.

  SvarSlett
 13. Klart jeg vil være med på denne,disse koppene er jo så fine :) Jeg liker nok best de vanlige trauste EarlGrey og Lipton jeg...men klart de smaker godt i slike flotte kopper de og.

  Mitt beste te-tips er utvortes bruk.Etter at min datter fikk hodelus på barneskolen,hørte jeg at shampoo med rosmarin var så bra.Men det var jo håpløst og oppdrive...Så jeg dro på helsekost,kjøpte Rosmarin-te,og lagde et avkok,putta på en sprayflaske og ga henne en dusj i det lange flotte håret hver dag før hun gikk på skolen. OG bank i bordet,hun har ikke hatt lus etter det,men det har mange i klassen hennes!!

  SvarSlett
 14. Hmmmm noe av det beste jeg gjør om kvelden etter en hektisk hverdag med jobb og en liten frøken, er å sette meg ned med en god kopp te og et blad, og må si jeg elsker pukka teen...
  Så mitt tips i en hektisk hverdag må være en god kopp te... Og med en sånn flott kopp må jo te opplevelsen bli perfekt....

  SvarSlett
 15. Te er til for gode venninder, en stor sofa, pledd og mange timer med skravling!

  Jeg har også farga mye blonder/ stoff i te - for å gi det en slitt look.

  Men prøv dette: del laks i store terninger - og hell over tørr knust frukt-te, og la dette ligge til neste dag i en eske i kjøleskapet.
  Børst bort det meste, stek raskt i smør og havsalti panna - og server med hvitløksloff og aioli. Litt ruccolasalat og sorte oliven hører til. Sett en skål med limebåter på bordet, til å skvise over.
  En nydelig lunsj ute under parasollen en lørdag ettermiddag.

  Fin blogg!!

  SvarSlett
 16. Count me in!
  Jeg var akkurat innom Home & Cottage i Bergen og kjøpte fantastisk utemøblement som allerede er i bruk. Gleder meg til å nyte morgenteen der i strålende vårsol.

  Te er en fantastisk gave til de som har alt - enten sammen med en fin kopp, tesil eller lignende. Det er en koselig og personlig gave, som har reddet meg mang en gang når jeg ikke har funnet på noe å gi.

  SvarSlett
 17. Hei og tusen takk for nydelig te. har alledred kjøpt flere smaker. Min favoritt er - sålangt - "detox". Den er bare fantastisk for magen! Anbefales alle!
  Ha en deilig kopp te i solen :-)
  Lisbeth

  SvarSlett
 18. Te er rett og slett fantastisk... enten det er

  sommer eller vinter ,varmt eller kaldt...

  bare MÅ HA...

  PUKKA TE...

  SvarSlett
 19. Så gøy at så mange vil være med! Skyter bare raskt inn til dere som er anonyme; fint om dere legger igjen navn/epost eller annet kjennetegn, så jeg kan skille dere :) God fredag!

  SvarSlett
 20. Så gøy! Dette vil jeg veldig gjerne være med på! Jeg er hjemme i mammapermisjon nå og koooser meg med te hver eneste dag mens min lille pode sover formiddagsluren sin. Jeg elsker å prøve nye smaker og liker det meste.

  En del av gleden er så klart koppen! En kopp te i en nydelig kopp, et blad, solbriller og en veranda. Det er toppen av lykke for meg :)

  Har også skrevet om mine kaffe/tebokser før :)
  http://endeligmamma.blogspot.com/2010/01/utfordring-hva-slags-kaffeteboks-har-du.html

  Julie :-)

  SvarSlett
 21. hei :)

  Te, ja det er rekk og slett en <3 - lig, enkel,avslappende og sann glede i min hverdag. mer enn du aner ! Her kan du lese litt om de store,små gleder i hverdagen:

  http://fingernijordaogbladetframunnen.blogspot.com/

  L.

  SvarSlett
 22. Dette må jeg være med på.
  Jeg har et godt forhold til te og nyter en kopp eller to, eller fler daglig.
  Dette til tross for å ha blitt TE-terrorisert gjennom barndommen. Mitt navn er Tone Merethe og av den grunn fikk jeg alltid høre: "Tone mere te?" Dette var altså når jeg var liten og ikke drakk te og av den grunn begynte jeg nesten å hate te. I hvertfall ordet te. Men jeg kom meg igjennom det (he he) og i dag elsker jeg altså te. Liker å prøve ut nye og spennende produkter og smaker, så nå krysser jeg fingrene :)

  SvarSlett
 23. Klart jeg vil være med på dette. Jeg drikker mye te, i det siste mye Chai latte, men jeg er veldig glad i Pukka-teen også. Var innom Home&Cottage forrig uke og kjøpte en nydelig kopp fra Florence og deilig Pukka-te i gave til min svigerinne.

  Jeg samler på de flotte koppene som dere kan lese mer om her: http://nettognetta.blogspot.com/2010/02/har-jeg-vrt-sa-snill.html, og disse hadde gjort seg veldig fint i samlingen :-)

  Netta

  SvarSlett
 24. Starter hver dag med ein stor kopp te! Liker ikkje kaffe.
  Om sommeren går det mye (hjemmelaget) iste også.

  Liker godt å prøve ut nye sorter te, og ein fin kopp hever opplevelsen av ein god te.

  Vil gjerne være med i trekningen.
  Klem fra Mira.

  SvarSlett
 25. du vet at det har vært en fin helg når alle de fine tekoppene er til vask.

  dagen min begynner med en kopp te,
  og slutter med en kopp te.

  hyllene på kjøkkenet mitt er fylt med pukka te, kusmi te, sort te, hvit te, grønn te, te fra nære og te fra fjerne strøk.
  i en liten pose innerst i et skap ligger små sammenkrøllede teblader, og enda lenger bortgjemt en gjennomsiktig pose med håndbundet kinesisk blomsterte til de helt spesielle anledningene.

  te for meg er tid for meg selv og tid med andre.

  1.juli flytter vi inn i eget hus, og i drivhuset som står i hagen planlegger jeg å innrede en liten testue.

  derfor gleder jeg meg spesielt til home & cottage åpner i kristiansand i juni, for her bor jeg :).

  vennlig hilsen ane

  SvarSlett
 26. Det finnes ikke noe mer deilig og beroligende enn en deilig kopp med varm te. Gir meg en rolig og god følelse for jeg kryper til seng. God natt alle sammen!

  SvarSlett
 27. Te = kos!
  Jeg drikker mye kaffe til vanlig.
  Te derimot, drikker jeg når jeg skal kose meg!
  Jeg tar gjerne med meg et deilig pledd, en herlig kopp te og et interiørblad og kryper opp i sofan:)
  Jeg synes det er spennende å prøve nye typer te. Fruktige, krydret og friske te-typer. Det er jo sååå mye å velge i.
  Er man syk og forkjølet så smaker en varm kopp te vidunderlig lindrende.

  Te passer til alle anledninger.
  Frokost med familien, lunsj med venninene og kveldskos med sin kjære.
  Tekoppen er viktig synes jeg. Den bør være fin å se på, god å drikke av og aller helst litt stor, så den varer lenge;)

  De blå og hvite stjernekoppene du viser frem var nydelige!!!
  Perfekte tekopper;)
  Jeg har prøvd kun en type Pukka-te. Den var rosa, heter love og smaker nydelig krydret.
  Ha en strålende fin te-helg:))

  SvarSlett
 28. Hei....nå bare gleder jeg meg til å sitte ute i de nye hage møblene Florence, fra home and cottage, og drikke en rykende varm kopp te....jeg elsker te, og jeg digger de nye møblene mine

  Therese

  SvarSlett
 29. ååh nå ble jeg så glad så glad!
  Jeg fikk nemlig en pakke Pukka Chai-te av svigermor. Hun hadde kjøpt den i en liten interiørbutikk på småstedet hun bor. Og siden pakken min snart er tom har jeg prøvd å finne en ny pakke. Men så viser det seg altså at dere har den på Home&Cottage! Det er den beste teen jeg har smakt på lenge- og den er like god med varm melk, som med varmt vann!

  SvarSlett
 30. Jeg er en tedrikker,,,koser meg med te til frokost og lunsj hver dag,,,,,da syntes jeg det er best med Earl grey,,,,,for ved siden av brødskiva er det best med te som ikke har så dominerende smak.
  Men når jeg skal kose meg med en kopp te ,,,,er det spennende å teste ut forskjellige smaker,,,,og det er helt selvfølgelig av tesmakene følger årstidene,,,,,
  Spennende kryder te er høst og vinter,,,,jordbær og blomster te er jo veldig godt på vår og sommer,,,,,sånn er det bare.
  Og det er helt klart at lekre tekopper setter jo spiss på kosen.
  Klem Anne

  SvarSlett
 31. JAAA! Jeg vil ha :-) JAA! jeg liker te! Pukka og London Herbs Company er blant favorittene :-) Koppene var skjønne, faktisk så står de allerede på ønskelisten siden jeg alltid drikker te av kaffekopper...bare se her: http://hvitvilla.blogspot.com/2010/05/en-pust-i-bakken.html

  SvarSlett
 32. De aller fleste te-sorter er også gode som Ice te. Det passer godt for meg som er mest glad i kald drikke. Men mannen min er veldig glad i varm te, og jeg er veldig glad i de nydelige jumbo-koppene, så de vil være veldig velkommen inn i kjøkkenskapet mitt.
  Klem Yvonne
  PS teller dager til åpning i Kristiansand.

  SvarSlett
 33. kristinkastet@gmail.com9. mai 2010 kl. 10:44

  ØNSKE SEG, ØNSKE SEG!
  Jeg elsker te, drikker flere kopper hver dag og det må selvfølgelig gjøres av store kopper. Disse flotte koppene vil være et kjærkomment innslag i kjøkkenskapene mine:-)

  I disse pollen-dager, sliter jeg med tett neste og sår hals, og er avhengig av ingefær-ta. den er god og frisk, og ANBEFALES!
  Sånn lager du den:

  1 ss honning
  Sitronskiver
  Ingefær kuttet i 1mm tykke skiver
  Litt chilli

  Puttes i en stor kopp, og hell varmt vann over.

  Smaker nyyydelig...mmmm...

  SvarSlett
 34. Lykken er en te i en pen kopp,ditt favoritt interiørblad,sitte på kjøkkenbenken i et nyvasket kjøkken som dufter av Durance lavendel husvask,noen friske blomster,og noen telys!

  Dette er hverdagslykke for meg.

  Jeg vil gjerne være med i trekningen av kopper7te.

  Jeg har allerede prøvd Pukka teen!

  Hilsen Elin

  SvarSlett
 35. disse koppene er perfekte for morgen te! hos oss er det english tea med melk som er greia! ingen god start på dagen uten!
  fortsatt god søndag
  klem karin=)

  SvarSlett
 36. ididriksen@hotmail.com9. mai 2010 kl. 20:45

  Hei,

  Jeg melder meg også mer enn gjerne inn i trekningen om de flotte tekoppene. Elsker simpleten te og har mange varianter i te-skuffen min.

  Kan anbefale en løsvariant som heter Blå blomst som er basert på Earl Grey, en annen favoritt er en roibush variant som jeg ofte drikker med 1/3 varm melk og en teskje fruktose. Når det nærmer seg sommeren kan jeg anbefale iste basert på mangote. En sann forfriskning i varmen.

  Hilsen Ingrid

  SvarSlett
 37. Mari uten blogg :P9. mai 2010 kl. 23:51

  tID For tE
  tE FOR TO
  sKAL MED NO?
  drIKKE tE?
  aV FInE fINE sTJjeRNEkOPPAR?

  SvarSlett
 38. Så nydelig!:-)
  Jeg ønsker gjerne en kopp te ;-)
  Ha en fin dag dere!
  Klem J

  SvarSlett
 39. Jeg drikker ikke te, men disse koppene må jo være perfekte til caffe latte vel ;)

  Klem,Kari

  SvarSlett
 40. Home & Cottage har blitt min nye favoritt butikk, så dette vil jeg gjerne være med på. :)

  SvarSlett
 41. Lukten av nytrukket te gjør at jeg får masse bilder fra øyeblikk fylt av ro. Tekopp betyr for meg en pustepause når livet rundt meg holder et høyt tempo. Kaffi hjelper ikke i slike perioder, men te trekker skuldrene ned og fyller ihvertfall meg med varme og ro. *Pust*

  Selvsagt er tekoppene velkomne hos meg og - <3 - Jeg likte veldig godt de med blåturkis inni.

  SvarSlett
 42. Nydelig kopper, har holdt de i hånden mange ganger, men så har jeg måttet sette dem tilbake etter tanken; Har jeg virkelig behov for dem...? En ting er iallefall sikkert; Jeg har VELDIG lyst på dem!

  Legger inn noen ord om "tekopp" hentet fra Wikipedia:
  Tekopp er en enhet for måling av volum. Tekopp er ikke en SI-enhet. Enheten tekopp har ikke noe eget symbol. En tekopp er definert som 250 milliliter, som er lik 2½ desiliter, som er lik ¼ liter

  Tekopp er en enhet som av og til brukes i matlaging. Enheten forekommer særlig i eldre matoppskrifter.

  1 tekopp er lik:

  250 kryddermål
  50 teskjeer
  25 barneskjeer
  162⁄3 (16,66…) spiseskjeer
  12⁄3 (1,666…) kaffekopper
  Og motsatt:

  1 kryddermål = 1⁄250 tekopp
  1 teskje = 1⁄50 tekopp
  1 barneskje = 1⁄25 tekopp
  1 spiseskje = 6⁄100 (0,06) tekopp
  1 kaffekopp = 6⁄10 (0,6) tekopp

  Noe sier meg at disse tekoppene avviker litt fra disse målene.. men litt moro var det alikevell :)

  klem Hege *Krysser fingrene*

  SvarSlett
 43. Te er bare helt nydelig! Og å sitte med en kopp med te som lukter himmelsk, godt innpakket i et pledd i sofa´n sent på kvelden ER ihvertfall for meg en del av ineriørverden.. Har kanskje rotet meg for langt inn i interiørblader og alle de fine bloggene, men er jeg helt ærlig så synes jeg at teen smaker bedre i en fin stue og i en fin kopp :o) *fnis*

  SvarSlett
 44. Supersøte stjernekopper. Ønsker meg veldig en av de blå! Jeg går stort sett rundt med en gigantisk keramikktekopp fra Praha hele dagen, Er litt teoman tror jeg.

  SvarSlett
 45. Morgenstund har te i munn : )

  Mvh Vibbis

  SvarSlett
 46. Te tid...

  Må være søndagsmorgen..
  En god kopp te (favoritten er rabarbra og kanel), nybakte scones med god marmelade på.
  A piece of heaven!

  SvarSlett
 47. Mariann Eriksen10. mai 2010 kl. 12:37

  Jeg kom over dette bildet av "Inspiration tea" når jeg leste en blogg, og ble ganske inspirert selv til å melde meg på konkurransen her da, siden jeg likevel falt veldig for de søte stjernekoppene i hvitt og blått!:) Kanskje inspirasjons-te faktisk virker, selv uten å ha smakt den enda?:P

  Teksten som står på pakken:
  “If it were easy, everyone would be doing it. Just pretend you don’t know how hard it is. Hold your ideas up to the light. Make a date to do something you’re scared of doing. Admire wildflowers. Sit under the stars or on the edge of the ocean. Spend time with someone who believe in you. Or with someone you believe in. Make a list of everything you would do if you were guaranteed success. Walk under old trees. Take ‘can’t’ out of your vocabulary. Risks are worth taking. Mistakes are worth making. Take a deep breath. Plant a seed. It will grow.”

  http://dyvekenilssen.files.wordpress.com/2009/11/inspirationteacup.jpg?w=600&h=400

  SvarSlett
 48. Supre tekopper jeg kunne ønske meg:-)
  Dere har flotte butikker med mye mer enn te:-)
  Hilsen
  kristi.brovig@gmail.com

  SvarSlett
 49. Heisan
  Sånne lekre tekopper innbyr til masse tedrikking. Ønsker meg veldig gjerne disse.
  Mvh Mette

  SvarSlett
 50. "I like coffee, I like tea, I like radio and tv."

  He he, et lite vers jeg lærte i engelsktimen på barneskolen, av en eller annen grunn har det festet seg på hjernebarken. Synes det passet godt her - man kan jo nyte både kaffe og te av disse flotte koppene :-)

  SvarSlett
 51. Store tekopper er et must når man drikker te :)

  Her finner dere et lite "tedikt".

  SvarSlett
 52. valborg elise collett fongen10. mai 2010 kl. 13:30

  med disse nydelige koppene,og en aromatisk te,blir det TEA TIME TANGO :-))))))))) jeg er såååå takknemlig og glad for at Home & cottage finnes!!!! jeg ønsker meg så veldig disse koppene..og min morgen te,og ettermiddagste vil nok smake enda bedre i disse!!!!!! :-)

  mvh Elise

  SvarSlett
 53. Te er nytelse, i motsetning til kaffe, smaker te akkurat like godt som det lukter !!! og den må nytes i stoooore romslige kopper !! Savner virkelig deres butikk her nord :( håper dere kommer med tide !!!

  Klart jeg vil være med i "kampen" om så flotte gaver :))

  Hilsen Maren

  SvarSlett
 54. Te <3 er godt for kropp og sjel. Det varmer, smaker godt og lange samtaler med din kjære over en kopp te varmer ekstra <3<3<3
  ahnro@hotmail.com

  SvarSlett
 55. Jeg elsker både te og kopper så her slenger jeg meg gladelig med i håp om en gevinst..Drømmer fortsatt om Home & cottage i Halden men i mellomtiden får jeg glede meg til neste Oslo-besøk;=)

  Hilsen Hanne

  SvarSlett
 56. En te smaker best i en lekker kopp:) Og det er en fryd og ha Pukka på bordet, da embalasjen er så fin i seg selv:)Klem fra vedvik.isnes@yahoo.no

  SvarSlett
 57. Min mor forteller meg ofte at jeg må lære meg å like kaffe. Det er så sosialt, synes hun. Jeg forstår ikke hvorfor man skal lære seg å like noe som smaker så vondt. "Hva sier du når naboen ber deg over på kaffe da?" spør hun.. "Jeg har ikke blitt så voksen at jeg liker kaffe enda, men jeg tar gjerne en kopp te!"

  Fine tekopper får man aldri nok av, og jeg blir gjerne med i trekningen :) God mandag!

  SvarSlett
 58. Jeg vil veldig gjerne ha te kopp.lager meg te hver dag for helsas skyld og har akkurat bestemt ut nytt kjøkken og koppen passer perfekt inn i planen :)bittebo@live.com

  SvarSlett
 59. Her i huset drikkes det minst en kopp te om dagen, jeg må ha min morgenkopp, og mannen tar gjerne en til kveldsmaten sammen med meg, selv om han er kaffeslave....

  "Opplært" av min mor som i alle år har drukket te på morgenen. Og som regel blir det å koke vann, lage til te og ta en slurk før hun må løpe på jobb. *ler*

  Krysser fingrene for at jeg vinner nye tekopper - her er et innlegg skrevet om te- og kaffeoppbevaringen vår.

  http://www.mammas-hus.com/2010/01/jeg-drikker-te.html

  SvarSlett
 60. Nydelige tekopper:-))

  SvarSlett
 61. Jeg er med! Jeg liker te best om vinteren - spesielt nypete for sår hals.

  SvarSlett
 62. Hadde en super opplevelse på et hotell i Danmark. Som oftes er vi tedrikkere nedprioritert og får lunket vann, kjedelig teutvalg og kjedelige kopper. Derfor ble opplevelsen i Danmark så super. Kom til frokost og oppdaget et fantastisk utvalg av te som kunne nytes av flotte store kopper. Det reddet min morgen!

  SvarSlett
 63. Te gir en deilig smak i munnen, man kan ha oppi sukker, honning, sukketter, melk, vann eller ingenting, det kan man velge selv. Hilsen Pernille, 11år.
  Hele familien er glade i te, og det hadde vært gøy å vinne disse fine koppene å drikke den av!
  Mvh Hilde, Pernilles mamma

  SvarSlett
 64. Morgenstund med en god kopp te er en fantasktisk måte å våkne opp om morgenen. Te er kos hjemme på en fridagsmorgen eller etter at man har kommet seg på jobb og bare må ha den første tekoppen. Ønsker meg noen nye koselige tekopper som forhøyer opplevelsen!

  SvarSlett
 65. HEI hei,
  å så fine kopper,
  vil svært gjerne være med på trekningen, tvi tvi.
  Hei fra meg:-))

  SvarSlett
 66. Disse koppene er så fine. Var på Alnabru i dag og "tok på alle sammen":-) Spesielt de beige med et hjerte falt i smak.

  Er sikker på at med en
  stjerne eller hjerte på koppen,
  vil tekos bli toppen!

  SvarSlett
 67. Te bare må drikkes i store fine kopper. Da smaker teen best. Og selvfølgelig må det være en melkeskvett i også ;)
  Kerstin

  SvarSlett
 68. Teen smaker best med honning, synes jeg :)

  SvarSlett
 69. kathrine rabben10. mai 2010 kl. 19:35

  Stor herlig kopp med velduftende te som du bare må snuse inn i dype drag mens vi blir varme i hendene når vi holder den store koppen. Da kan eg drømme meg vekk for ei lita stund og nyte slurkene av deilig fruktig te, etterpå kan eg være supermamma igjen med oppladdet batteri.

  SvarSlett
 70. åhh,det er de fineste koppene jeg har sett. De kunne jeg absolutt tenke meg for å kose meg med en kopp varm deilig te!

  SvarSlett
 71. Disse koppene vil jeg veldig gjerne vinne til min te-avhengige student-venninne som skal flytte om et par mnd og trenger kjøkken-stæsj. Også har hun bursdag i tillegg, da kunne jo jeg ha gitt henne denne fantastisk fine bursdagsgaven! :-)

  SvarSlett
 72. ..never too late for tea...:)?
  Denne formen på koppene fremhever tesmaken, de vil matche min favorittkopp som også er rød inni- ! jeg har maasse god te som bare venter på å fylle de!

  SvarSlett
 73. Hei til dere på Home & Cottage!

  Så mange kjempefine ting som dere har!
  Og disse tekoppene har jeg ønsket meg LENGE!!!!
  MEN - jeg har nettopp kjøpt meg hus på landet - og da blir det seine høstkvelder foran peisen med EN STOR KOPP TE! Og de beste teene kjøper man i løs vekt - Kjærlighetste for romantiske møter, Bestemors have for kvelder med bærrensing og sopphøsting, Lady of Tahiti før man går ut på byen, Dream of Jamaica når man lengter etter sol og varme i mørke vinterkvelder og Julete hver gang man trenger en rolig stund midt i julestria! Og en stor kopp frukt-te hver eneste morgen før man griper dagen fatt! Jeg hadde tidligere tekopper som tok 6 dl - og har trålet hele Sørlandet på jakt etter nye STORE kopper - og dere har dem!!!
  Håper jeg vinner!!!!!!!
  Jeg elsker TE - OG - EN KOPP NÅR MAN STÅR OPP GJØR AT DAGEN BLIR TOPP!!

  SvarSlett
 74. Klart jeg vil ha disse koppene! Jeg drikker en del te, siden jeg drikker det daglig. Gode te kopper er et must:))

  SvarSlett
 75. hei og hopp!

  I dag er det jo den første dagen i den første vår- måneden, og jeg fikk skikkelig god vår følelse når jeg nå så disse koppene:) Helt hærlig:) Så disse vil jeg ha!!!

  jeg har forøvrig funnet en knall side med masse artig OG nyttig om te. Her er det også masse fine "oppskrifter". Verdt å ta en titt:)

  http://www.matoppskrift.no/sider/barteinfo.asp

  Håper jeg er så heldig å vinne disse herlige koppene:)

  SvarSlett
 76. Så flotte te kopper,jeg blir gjerne med på trekningen:-)Drikker en deilig kopp te hver morgen på jobb:-)Trenger en flott ny kopp på jobben:-)
  Hilsen Linn Helen.

  linnhelen@live.no

  SvarSlett
 77. Ååå... så fine kopper!! Jeg er så gla`i te, drikker hver dag en kopp,og nå fikk jeg lyst til å prøve de nye isteen i boks;) Hadde vært supert å vinne en sånn fin kopp med stjerner på,sitte på verandaen i vårsola med en deilig kopp te , bare nyte varme solstråler og alt som nå begynner å spire å gro;) Jeg krysser fingrene...

  mvh cecilie

  SvarSlett