onsdag 10. februar 2016

Sommerstemning i februar

I går samlet vi alle de dyktige butikksjefene våre for å gi de en skikkelig presentasjon av alle vår- og sommernyhetene som kommer inn i butikkene fremover. Og vi tenkte, hvorfor ikke lage en skikkelig sommerfest?! 


Stråhatter og bohemske smykker hører sommeren til!

Vi har delt inn vår- og sommerkolleksjonen i 3 trender, og vil fortelle dere kort hva sortimentsjentene har latt seg inspirere av til denne kolleksjonen. 

Nordic Marine

En av hovedtrendene denne våren og sommeren er Nordic marine. Denne stilen er en dempet og mer tradisjonell nordisk kyst stil. Tie dye og dip dye elementer i mørke blå toner gir en trendy og uformell karakter, sammen med de klassiske stripene. Enkle paisley mønstre i klassiske farger implementeres for å myke opp den tradisjonelle Coastal stilen. Grovere tekstiler i natur lin blandes inn for å forsterke den nordiske seaside looken. Vi er inspirert av tradisjonell sjømat som hummer, krabber og østers. Vi dekker bordet med rause store servise, gryter og tekstiler. Slitt og matt sink , klassiske lykter, maritime detaljer og print er også viktig for Nordic Marine stilen. Stilen er tidløs, og har fått en tvist som gir den et aktuelt og moderne uttrykk.Bohemian
I denne trenden møter Nordens bohemer østens mystikk og håndtverk. 

Vi får se lyse, lette farger i svale transparente kvaliteter. Mønstrene er gjerne vevet inn i tekstilene, ton i ton, med tydelige strukturer som gir en eksklusiv effekt. Det er myke former og naturlige kvaliteter som lin, bomull, stein og tre, inspirert av nomader fra ørkenen, markedene i Marrakech og sandstrendene på Øland. Stråhatter, rause vesker, utetepper i sjøgress og makrame gir et hint fra hippie tiden på en trendy måte. Aloha

Aloha er en "laid back" og leken sommertrend med mye varme og energi! En sommerbris fra Stillehavet - en mix av Miami og Hawaii. Stilen er inspirert av lange deilige feriedager på stranden med surfing, snorkling og soling. Du vil finne mye turkise toner, hvitt, corall og lyse pasteller, samtidig som stilen dempes litt med ublekede bomulls tekstiler i en litt røffere kvalitet. Nye farger er sterk gul, army grønn, syrlig grønt i flere toner og en dyp fyldig oransje som virkelig føles ny og fresh. 

Andre elementer som kan sees er eksotiske dekorative skjell, kurv, malte matte metaller, farget klass og komfortable beach wear. Bruk også gylne innslag som lykter og dekorasjon i messing. 

Miks farger for et sprekt uttrykk, eller demp det ned med makrame eller naturfarger. I denne stilen kan du selv velge hvor intens du vil ha det. Men ikke vær redd for å blande og mikse! 


Sommerfest sa du?
Vi kan ikke presentere alle de flotte vår og sommervarene uten en liten sommerfest, så vi disket opp med godsaker fra Nicholas Vahé. Vi var også så heldige at vi fikk besøk av representanter fra både House Doctor og Nicholas Vahé som ga oss en presentasjon av de gode produktene, samt masse gode smaksprøver. Vi håper alle butikksjefene våre hadde en hyggelig dag fylt med inspirasjon og sommerstemning.
Pin It

4 kommentarer:

  1. Wonderful Pictures...like your Blog very much....HD Wallpapers

    SvarSlett
  2. Thanks for sharing. I hope it will be helpful for too many people that are searching for this topic. Keep posting and keep this forum a great place to learn things.

    SvarSlett
  3. I hope you will keep on submitting new articles or blog posts & thank you for sharing your great experience with us.

    SvarSlett