fredag 5. februar 2016

Fine ting til kjøkkenet

Vi bruker mye tid på kjøkkenet og matlaging har for mange blitt en form for rekreasjon. Vi sverger oftere til naturlige råvarer og lager maten fra bunnen av så ofte tiden strekker til.


Fjøler og redskaper i tre er både fine å se på, og holder seg fine år etter år. I butikkene våre finner du nå et stort utvalg trefjøler i ulike størrelser og fasonger. Sett gjerne flere sammen opp mot veggen, da får du et hyggelig stilleben som ser flott ut på kjøkkenbenken. Vannkarafler og glass med klassiske, enkle former passer like bra til hverdag som til fest.Enhver mesterkokk trenger et kjøkkenforkle for å holde klærne rene under matlagingen.
Gode kniver er også alfa omega for å lykkes med matlagingen.  Dette osteknivsettet er vår nye favoritt, i tillegg til å være funksjonelt er det også lekkert å se på. 


En solid metallkurv kan brukes til oppbevaring av ukens grønnsaker.Du finner flere fine ting til kjøkkenet i butikkene våre nå, så ta turen innom nærmeste butikk, eller trykk deg inn i nettbutikken vår
Pin It

1 kommentar: