søndag 7. februar 2016

Gavetips til morsdagen

Neste søndag er det både morsdag og valentinesday,  og det kan være vanskelig å vite hva man skal gi til mor eller kjæresten. Vi har funnet fram flere flotte gaveideer som helt sikkert vil bli satt pris på. 

Vårfølelse på soverommet?
Et nytt, friskt sengetøy og et vårlig pledd kan være det som trengs for å bringe vårfølelsen inn på soverommet. Dette er kanskje produkter mor ikke unner seg selv i hverdagen?  Duftlysene til Voluspa er en favoritt, og passer godt på sminkebordet sammen med et smykkeskrin i messing. 


Bohemian pledd, 329,-
Elly boks i messing,  99,-
Voluspa Prosecco Bellini duftlys, 299,- 
Lykkelig sengesett, 399,- 


Luksus til kjøkkenet
Morsdagen er en god anledning til å skjemme bort den du er glad i med gourmetproduktene fra Nicholas Vahé. Du finner et stort utvalg i hyllene våre, så hva med å gi mor en god sjokolade, eller det fantastiske syltetøyet med pasjonsfrukt og kokos? Eller hva med de økologiske rengjøringsproduktene fra C? De både dufter himmelsk og er gode for både helse og miljø (i tillegg til at de ser bra ut på kjøkkenbenken)


Regine krus, 39,-
Kusmi tea bbdetox, 189,-
C oppvasksåpe agurk og mynte, 129,-
C oppvaskkost natur, 69,-
Tine K kjøkkenhåndkle, 99,-
Nicholas Vahé skjærefjøl, 229,-
Nicholas Vahé marmelade pasjonsfrukt & kokos, 99,-
Nicholas Vahé mørk sjokolade m/aprikos & kakao, 39,- 


Regine krus, 39,- 

Skjem bort mor med deilige spaprodukter
I vår store spaavdeling finner du alt du trenger av kremer, såper, skrubber og duftlys slik at mor kan få spafølelsen hjemme på sitt eget bad. 


Sweet toalettmappe, 379,-
Chic beach håndkle, 169,-
Kathmandu duftlys, 199,-
Martini badebørste, 179,- 

Du finner disse og flere gaveideer i butikkene våre nå, så ta turen innom og gi mor den oppmerksomheten hun fortjener neste søndag
Pin It

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar