torsdag 4. februar 2016

Se vår nye, flotte butikk i Sarpsborg

Vi er i gang med å gjøre om butikkene våre og de siste ukene har butikken vår i Sarpsborg gått gjennom en stor forvandling. Lokalet har blitt større, og det dyktige teamet vårt har stått på lange dager og bygget en helt ny butikk. I dag var stylistene våre ferdig med siste finpuss og vi tok turen innom for å se på den nye butikken. Og resultatet var virkelig bra! Bli med på en rundtur i den nye, flotte butikken. Vi anbefaler å ta turen innom neste gang du er i nærheten. Det første vi møter er freshe tekstiler og vårnyheter.  Vi har byttet ut store deler av innredningen så butikken framstår helt ny og det er veldig inspirerende å gå mellom hyllene og se alle de friske vårfargene. 

Den nye store kjøkkenavdelingen kan virkelig få handlelysten i gang, her finner du alt du trenger, og det du ikke visste du trengte. Disse glassene kommer til å bli sommerfavoritten vår, legg merke til øyenstikkeren på både vann- og vinglasset. 
Lampeavdelingen har også fått en make-over og er nå er det enklere å finne akkurat den lampen du er på jakt etter. Ettersom vi har bygget opp flere nye vegger har vi fått på plass mange inspirerende møbelmiljøer. 


Vi gratulerer de flinke jentene i Sarpsborg med ny, flott butikk! Og ønsker Manuela og teamet hennes lykke til, de starter nemlig med oppussingen av en ny butikk neste uke. 


Pin It

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar