onsdag 17. februar 2016

Det du trenger til vinterferiekosen

Det nærmer seg vinterferie, og mange skal kanskje tilbringe noen dager på hytta, eller ha noen etterlengtede fridager hjemme? Vi krysser fingrene for lange, late dager i solveggen med en kopp varm te eller kaffe, mens barna leker i snøen og det grilles pølser og marsmallows på bålet. Uansett om du skal ha ferie eller ikke er det hyggelig å kose seg litt ekstra...



Bålkos
Det er alltid hyggelig å samles rundt et bål, og med et bålfat kan du enkelt lage ditt eget bål hjemme. Hva med å arrange akedag med gode venner og familie, grille pølser eller pinnebrød og kose seg på lune skinnfeller? 



Du finner et stort utvalg ulike skinnfeller i butikkene våre, utvalget kan variere fra butikk til butikk så dersom du finner det perfekte skinnet kan det være lurt å slå til! Et utvalg av skinnene våre finner du også her

Hold deg varm med Teddy og en kopp te
Det kan fortsatt være veldig kaldt på natten, spesielt på fjellet. Så det kan være lurt å ha en varmeflaske liggende når gradestokken kryper nedover. Husk også å ta med deg favoritt teen din fra Pukka, denne økologiske teen finnes i mange ulike smaker, så du finner garantert en som faller i smak. 



Husk å pakke med deg en kurv med godsaker før du setter kursen mot hytta. Ta turen innom kjøkkenavdelingen vår og ta en titt på alle godsakene fra Nicolas Vahé. Her er det lett å la seg friste! 





Pin It

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar