tirsdag 22. mai 2012

Noen av våre møbelnyheter!

Vår populære Vince-kommoden har fått noen nye 'familemedlemmer' og i dag tenkte vi la noen av disse møblene, samt en annen nyhet, få skinne litt ekstra på bloggen vår. Vi har fått vår møbelinnkjøper, Kristin, til å dele noen forslag med oss, på bruksområder til disse møbelen - men om du har enda bedre forslag selv, så håper vi du deler forslagene dine med oss!

Mål: L120xD50xH85cm Pris: 4995,-
Det første nye medlemmet i Vince-familien, er kommoden med 9 skuffer, i resirkulert furu. Vi elsker denne kommoden, og er spesielt glad i den fordi den er så anvendelig med sine mange rom.

Hva med å benytte den på soverommet til klær? Eller sette den i gangen og bruk den til nøkler, hansker, vesker og paraplyer? Kommoden kan også brukes som skoskap, ettersom det er gode og dype skuffer. Vi mener også denne kommoden også kan brukes på badet, til kluter, håndklær og spaprodukter - eller hva med å ha den på kjøkken eller stue, med servietter, duker, brikker, lys og bestikk?


Mål: L125xD50xH85cm Pris: 3995,-
'Lillebroren' til furukommoden er denne vakre skjenken i antikk hvit med 3 skuffer. Den gjør seg kjempefint på kjøkkenet naturligvis, men hva med å ha den på badet? Man har muligheter til å sette vasken oppå, eller du kan skjære ut og felle vasken ned i skjenken. Nede kan man sette noen hyggelige kurver og bruk den til all slags oppbevaring.


Mål: L83xB81xH82  Pris: 3495,-
Helt til slutt tar vi med et annet møbel vi gjerne vil vise frem. Denne gangen en firbeint variant, nemlig en ekte go'stol! Boca kommer med deilig, stor og god sittepute, og er i maritime farger,  offwhite og blått. Se for deg sommerens lyse kvelder, en god bok og deilig drikke i koppen, og kroppen godt plantet ned i denne stolen. Høres ikke så dumt ut, vel?Er det noe du har lyst til at vi skal skrive om?
Fortell oss gjerne i kommentarfeltet her eller på vår facebookside!
Vi håper du nyter fine maidager!Pin It

3 kommentarer: