onsdag 21. mars 2012

Ny påskekatalog klar!

Våren kom raskere enn forventet og det meste av snøen på påskefjellet har allerede rukket å forsvinne. Men - vi kan nå presentere for dere den aller nyeste katalogen vår, med deilige, snøfylte påskefjellbilder. Det er lov å drømme seg til perfekte forhold på påskefjellet nå...


Klikk på katalogforsiden for å åpne den i bladfunksjon!

Denne gangen skal du også få bli med og se litt nærmere på hvordan vi jobber for å gi dere et så godt produkt som  overhodet mulig. Her er er en liten "behind the scene"-film fra fotoopptaket;
Et herlig opphold på påskefjellet, i herlig vær! Som dere kan se av filmen over, er det endel jobb og forholdsvis tidkrevende å lage våre kataloger. Med - det er 100% verdt innsatsen når vi ender opp med en katalog som forhåpentligvis inspirerer og gleder våre kjære Home&Cottage-venner.

Så - nå er vi spente; 
Hva likte du best i katalogen vår denne gangen? 

 

Pin It

6 kommentarer:

 1. Må dessverre si jeg er skuffa... Det var veldig mye vinter, brunt, grått og trist. Det er vår! Og selv om været hadde vært dårligere nå ville jeg ha drømt om våren - ikke om å møblere vinterhytta. Aiai, for første gang har jeg blitt totalt uinspirert av Home and Cottage.

  SvarSlett
 2. Med tanke på at det tross alt er en PÅSKE og ikke vår-katalog så synes jeg den er midt i blinken. Siden jeg er oppvokst på fjellet har jeg aldri vært vant til å feire påsken på hytte, men jeg elsker likevel stilen og der treffer dere blink hver bidige gang. Dere får meg til å drømme om hvordan hytta mi en gang i tiden skal se ut, nå som jeg ikke er bosatt på fjellet lengre ;)

  Godt jobba nok en gang :)

  SvarSlett
 3. Var ikke akkurat overbegeistret over denne katalogen, og fikk ikke følelse av påske og lysere tider i møte, med litt vårtining og lysere lettere farger ......., så skuffet er vel ordet......men skal ha den adirondacken, den er kjempe kul :-)

  SvarSlett
 4. Dessverre enig i at det var en trist og dyster katalog. Det forholder seg slik at det faktisk er de færreste av oss som feirer påske på fjellet - dessuten starter vel ingen innredning av "påskehytten" et par uker før påske. Dette er så tradisjonelt og kjedelig at jeg blir målløs og det er vel grenser for hvor grått og brunt man skal ha det rundt seg? Ser frem til neste års påskekatalog som favner både by, fjell, skog og strand med optimistiske og lyse farver med noen uventede momenter og gode idéer. Jeg får vel lage den selv :-)

  SvarSlett
 5. Hei alle sammen!

  Takk for deres ærlige tilbakmeldinger på katalogen vår - det setter vi stor pris på! Vi har fått mange tilbakemeldinger på at de likte og ble inspirert av denne katalogen, men også - som dere ser over her, noen som synes at denne katalogen ikke passer med det man hadde sett for seg og ønsket seg. Det har vi full forståelse for. Man klarer ikke å treffe alle hver gang - og med litt produksjonstid, som vi tross alt har på slike kataloger, så kan vi ikke i februar forutse at midten av mars skal bli fullstendig snøfri og full av vårstemning i store deler av landet :)

  Men fortvil ikke; vi er godt igang på fotoshoot til neste katalog allerede, og la det ikke være noen tvil; nå er det snakke om vårkatalog! Vi har i dag delt et par sniktittbilder på facebooksiden vår, så ta gjerne en titt der om dere vil se; https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150648608228743.407973.196947708742&type=1

  Ønsker dere alle en nydelig dag videre! <3

  SvarSlett
 6. Et lite hjertesukk:
  Man forutser ikke påsken - den er fastsatt lang tid i forveien :-) Jeg reagerer på at den utelukkende dreier seg om påskefeiring på fjellet. Det synes jeg er svært lite originalt. Vår og påske hører ofte sammen, så det hadde kanskje vært en idé å lage én katalog istedet for to.

  SvarSlett