fredag 23. mars 2012

Bloggtips fra våre danske venner i Broste

Da vi besøkte showroomet til vår spennende leverandør, Broste, i København, Danmark tidligere i måneden, spurte vi samtidig de hyggelige jentene om hvor de fant inspirasjon og hvilke blogger de leser jevnlig. De var innom naturligvis danske, men også norske bloggere, både titt og ofte - og vi var så heldige at vi fikk noen  tips om hvilke av de danske bloggene leste mest eller fikk mest inspirasjon fra.

Finner en ny favorittblogg blant bloggene under?


The Sweetspot blir skrevet av Laura Scheuer Trøstrup som er designer og boligstylist for reFORM og er personlig innreder hos HOMESWEETSPOT. På bloggen hennes kan du finne masse deilig inspirasjon om shopping, innredningstips og boligprodukter, og du kan også se hennes arbeider på reFORM og HOMESWEETSPOT. Absolutt verdt en titt!
Bloggen Designermor er skrevet av utviklingssjefen hos Illums Bolighus i Århus, Lene Nygaard. Bloggen hennes er omhandler ikke bare interiør, men også barn- og familie, karriere, samfunn og for å ikke komme bort fra design!Tina Dalbøge sin blogg bærer rett og slett hennes eget navn, og hun er svært aktiv på bloggen. Et til to kreative innlegg om dagen. Det fine ordet "krea-ideer" beskriver egentlig bloggen på alle måter. Kreative ideer for barn og voksne, innredning, ideer og mat. Alt fra de større prosjekter til helt enkle ideer! Herlig! Visuelproces er bloggsiden til denne bloggen, som har navnet +Blog eller +Plus hvis man skal lese av toppfanen. Bloggen bærer preg av passion, sjel, stemming og opplevelser. Masse inspirasjon og tips, men ikke i tradisjonell interiørblogg form. Det er en opplevelse i seg selv å fordype bloggen!

I tillegg har de en 'softspot' for bloggsamler tjenesten Bloglovin´;
bloglovin´ er en referanseblogg for å sortere og systematisere blogger, og den er også mye brukt her i Norge. Bruker du bloglovin' for å lese blogger, kanskje? Her kan du finne blogger om det du måtte ønske, norske som utenlandske. Det er utrolig spennende å dykke ned i arkivet, og time etter time kan raskt forsvinne hvis man begynner å lete og leke seg på bloglovins side. En spennende og smart tjeneste er at man kan spare sine favorittblogger her (krever at man logger innn hvilket gratis selvfølgelig)

Som dere kan se av favorittene til Broste, så er det ikke bare rene interiørblogger Broste liker, men de henter inspirasjon også fra blogger om mat, livstil og annet. Vi vil til slutt takke Broste for at vi fikk komme på besøk og for at vi fikk de fine bloggtipsene. Vi skal kose oss med mye inspirerende lesing i tiden fremover!


Hvilke favorittblogger står på din liste når du ønsker inspirasjon?
Tips oss gjerne om fine blogger dere elsker!


God helg alle sammen!
PS: Følger du oss på facebook også forresten? Der delte vi nettopp sniktittbilder fra fotoshooten vi hadde denne uken - nå står nemlig vårkatalog for tur og vi gleder oss til å dele den med dere!

Pin It

2 kommentarer:

 1. Takk for tips!1Dette skal sjekkes ut:)

  Ha en fin helg!!

  Lekker katalog som kom i posten fra dere i går..Jeg kom hjem fra Norefjell dagen før så det var gøy å se bildene derifra:)

  Klem Linda:)

  SvarSlett
 2. You know how you get lost in the blog world from time to time..? Well, that just happened to me, and this is where I ended up :) Im very happy ending up here, in fact, I happened to have pinned one of your images last week, not knowing it was yours, just that I loved the relaxed blue and white look!! Small world!

  I will be your newest follower, looking forward to all the inspiration :)

  SvarSlett