søndag 11. mars 2012

Besøk hos Broste i København

Den 6. mars var vi på besøk på vår leverandør Broste, på deres hovedkontor i Danmark, nærmere bestemt i København. Vi ble møtt i døren av hyggelige Camilla og Charlotte, og ble ført inn på deres fantastiske showroom. I løpet av få sekunder husket vi hvordan det som barn var å gå inn i en stor godtebutikk! For oss som elsker møbler og interiør, var dette som å komme inn i en stor godtebutikk med herlige møbler og vakkert interiør, som passer perfekt med vår smak og i våre butikker. 

Camilla (t.v.) er Visual Merchandiser og har ansvar for bl.a. å lage det vidunderlige showroomet vi
fikk besøke og Charlotte er produktutvikler for Broste. Begge disse to har jobbet for Broste i ca 1 år.

Broste er hele et over 60 år gammelt selskap og de startet med småvarer som lys og interiør, men etterhvert som årene har gått, har møbler også blitt en stor del av deres sortimentet. Broste har i mange år hatt "The Nordic Way of Life" som mottoet de jobbet etter, og det er tydelig den nordiske stilen som er gjennomgående i deres sortiment.

Både mange av disse deilige putene og den herlige benken kommer i våre butikker om kun kort tid. En slik benk har virkelig mange bruksmuligheter, og vi har sett den brukt som ekstra sitteplass og en inspirerende daybed. Hva ville du brukt den til?
Brostejentene kunne fortelle oss at noe norske kunder var ville etter, var lykter og lanterner i alle mulige varianter. Disse som henger i denne stigen er noen av de vi kommer til å få inn i våre butikker - liker du de?


Broste har cirka 35 ansatte i Danmark, og selger sine varer i Norden, men også ellers i Europa, som i Frankrike og Spania. Noe av det som er viktigere for de sydligere kundene til Broste, var fargerike innslag - og det hadde de naturligvis et hjørne for i sitt showroom. Hvem drømmer vel ikke om å kunne arrangere en fantastisk hagefest på sommeren, med fargerike innslag som dette?
I følge jentene vi snakket med i Broste, har de norske og danske kundene forholdsvis like handlemønstre. Vi handler trendvarer og kjøper en stor bredde fra vareutvalget deres. Det eneste eksempelet de kunne trekke frem på stående fot, som skilte norske kunder fra resten av deres kunder, var at vi hadde lilla som en hovedfarge gjennom hele juleforberedelsesmåneden, desember. Adventstiden var ikke like lilla i de andre landene - men nå så de også at mange norske kunder hadde gått mer og mer bort fra å kun bruke lilla i interiør, på lys og servietter i desember, og at det nå både var sølv, gull, hvitt og andre farger som var populære.Regissørstol med en sommerhatt - noe å ha på terrassen eller i hagen til sommerne?
Hvite duker i et fantastisk stoff som ikke skal strykes, det kan vi vel like?
Disse dukene kommer i våre butikker, med tøyservietter i samme utførelse
...og ble umiddelbart lagt til vår personlige ønskeliste :)


Vi har tidligere sett stearinlys som ser ut som de er trekubber, men her ser vi faktisk et stearinlys inne i en trekubbe. Naturtro og lekkert! Putene til høyre passer perfekt på en terrasse om sommeren, og de tåler faktisk UV-stråling ettersom de også har UV-filter i seg, slik at de ikke vil falme.

I Norge er vi i Home&Cottage blant deres største forhandlere - og Broste har lenge vært en god og fin leverandør for oss å samarbeide med. Som også vi gjør for våre egenproduserte varer, så får også Brostes produsert mye av sitt interiør og sine møbler i Asia, i tillegg til at de også har mye av produksjonen sin i Europa, særlig på lysfronten.
Grått og grønt - nå er det snart tid for hagestell og det kribler i fingrene! Interiør og møbler i sort og hvitt er veldig populære varer i Brostes sortiment.


Denne sesongen laget Broste påskeinteriør også - og det som er i denne kroken i showrommet er det eneste som det er mer igjen av på lageret - så her var det utplukket. Men - det gir kanskje en liten indikasjon om hva de har hatt alliekvel - og vi synes det var veldig fint! Duse, sarte pasteller skal gjerne få dekorere vår påske...


Dette er bare et lite utvalg av det du kan forvente deg. 
Vil du se flere inspirerende bilder, ta gjerne en titt i Brostes 2012 Vår- og sommerkatalog!


Forelsket du deg i noen av varene på disse bildene?

Vi håper innlegget var av interesse og at dere ble litt bedre kjent med Broste og deres sortiment etter vårt besøk og dette blogginnlegget!Takk for titten, Broste!
 
Pin It

7 kommentarer:

 1. Mye lekkert, gleder meg til det kommer flere varer fra Broste i butikken, har allerede lagt min elsk på de fine hvite putene. Kommer det svart/hvite stripete teppet inn? :)

  SvarSlett
 2. Takk for herlige inspirerende bilder!
  Broste kan sine ting og jeg elsker produktene!

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 3. Eeelsker putene!!!

  Masse fint ellers også.

  SvarSlett
 4. Det kan jeg tenke meg var en inspirerende tur ja, herlig mye fint der! Veldig Home&Cottage ;) Supert at dere tar inn Broste produkter, de er gode på det de driver med, og siden dere bla. tar inn deler av deres sortiment, gjør jo det dere i H&C til enda bedre :D Den kule daybeden ville jeg nok plassert ute på terrassen nå. Kan fort bli kjekk å ha til late vår- og sommerdager. Fin var den i hvert fall :)

  SvarSlett
 5. Så masse flott! Kult med den hengende europallen, en ide man kan bruke hjemme også kanskje?

  SvarSlett
 6. Nydelig, jeg syns fargene er så harmoniske og fine...

  SvarSlett
 7. Jeg er veldig glad i butikken deres, men syntes det er litt trasig at det er jeg som kunde som må stikke innom hele tiden for å se om dere tilfeldig har fått inn det møblet jeg har lyst på....og som ingen kan gi meg pris på eller vet om de noen gang får inn igjen. Er det så i alle butikker, at en ikke kan skaffe en speile dere i utgangspunktet har. Er dere en type "kjøp det dere ser butikk?

  SvarSlett