onsdag 15. februar 2012

Vinnerne av vår Valentine GIVE-AWAY!

Vi fikk inn 159 forslag fra dere på hvem som fortjener en lite overraskelse i posten fra oss - og takk for alle de utrolig hyggelige historiene! Det er tydelig at vi har mange venner som har fine folk i sin krets som fortjener å bli satt pris på - og det er jammen mange av våre lesere som fortjener en liten oppmerksomhet også! Mange rørende historier, takk for at dere deler!

Vi trukket ut 10 heldige vinnere, og har brukt random.org for å velge tilfeldig. Er dere spent på hvilke av dere som får kose seg med en pakke med utvalgte produkter fra oss?


 Er du en av de heldige? Ann Elisabeth
"Jeg ønsker og gi denne gaven til meg selv, er ikke ofte jeg unner meg noe selv etter at vi fikk barn. Tiden går med til jobbing og andre hverdagsting! Samboeren min er selvstendig og jobber MYE så hadde vært koselig med en liten overaskelse! :)"

PH
Har ingen spesielle planer for Valentines Day, men synes det gjerne kan være viktig å sette litt ekstra pris på seg selv iblant. Tror faktisk jeg skal gå og kjøpe meg en nydelig bukett og noen cupcakes etterpå (og hvem vet, kanskje jeg mottar en ekstra hyggelig Valentine hilsen fra dere når jeg er tilbake). Ha en nydelig kveld, alle sammen ♥ ♥ ♥

Helena Bjørkedal
Jeg skulle bli kjempeglad for en slik gave, så jeg ønsker meg veldig en til meg selv;-)

Nina S
Så fine ting!! :) Kunne gjerne gitt gaven til verdens beste kjæreste (som også er jente og også ville blitt glad for de tingene)! Og siden hun er verdens beste ville hun nok delt med meg også... ;)

Elin Sunde
Hei! Jeg ”fortjener” å vinne denne flotte gaven fordi jeg, ja, rett og slett er en ung kvinne med viljestyrke til langt oppover ørene! Jeg har en alvorlig muskelsyk og sitter lenket til rullestolen – men studerer Statsvitenskap på universitetet. Ingenting skal få knekke meg, og jeg må ærlig si jeg er stolt over meg selv som klarer meg så godt som jeg gjør. Det eneste som holder meg oppe er drømmehuset som jeg håper kan bli en realitet om noen år.

Nina
Jeg vil gjerne vinne den til meg selv, litt kos må man ha.

Pink Lady
Jeg ønsker meg gaven, pleier nemlig aldri få noen gaver ol til valentines day...

Maren Larsen
Til meg selv! Fordi jeg i beste l'orealånd: "Pasque je le vaux bien"

Mona
Så hyggelig!!! Personen jeg har lyst til å gi denne skjønne gaven til er min vidunderlige datter Madelen! Hun er 17 år og en fantastisk jente! Hun er oppofrende for alle rundt seg, viser stor omsorg for andre, og har et veldig lunt og godt vesen... Er selv veldig beskjeden og lite kravstor!! Hjelper venner og familie, og stiller alltid opp!!! Happy Valentin ønsker jeg fantastiske Home & Cottage!!!!<3

Amalie

En som virkelig fortjener en så flott valentinsgave, er min kjære nabo som lar meg låne dusj og do mens jeg bygger bad. Hun vasker til og med klærna mine om dagen! Tusen takk, kjære Tina! <3

 

Samtlige vinnerne blir kontaktet direkte så de får epostadressen de skal sende sine adresser.Vi gratulerer alle vinnerene
- og takker dere alle for at dere ble med!

Pin It

9 kommentarer:

 1. Jeg er en av vinnerne!!!
  Så hyggelig!!
  Tusen takk! :)

  SvarSlett
 2. ÅÅÅÅ...!!! Nå ble jeg superglad! Og det regner jeg med nabo'n blir også! ;) Tusen hjertelig takk! <3
  Varme klemmer fra Amalie

  SvarSlett
 3. Svar
  1. Jeg kan ikke se at jeg har blitt kontaktet på e-post ennå.. Håper å høre fra dere:)

   Slett
 4. Åhhhhhh, så GØY!!!! Herlig, tuuuuuuuusen takk!!!<3
  klem fra Mona:))

  SvarSlett
 5. JIPPI :) Dette var VELDIG kjekt!!!!!
  TUSEN, TUSEN TAKK ♥

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei :)))
   Som en av de heldige vinnere venter jeg fremdeles på gaven fra dere. Mottok mail og svarte med adressen min den 17.februar.

   Peggy Hjelmås
   Myrdalskogen 17
   5118 ULSET

   Slett
 6. Noen som har noen tips og trisk til hvordan man vinner i slike giveawayer? Jeg deltar i det jeg kommer over i diverse blogger. Bortsett fra 5 scrappeark fra USA, har jeg aldri vunnet noe. Jeg har holdt på i noen år nå...
  Er ikke bitter altså, bare veldig nysgjerrig.

  Kari :-))

  SvarSlett
  Svar
  1. Ren flaks :) Var mitt første forsøk og jeg vant :)
   Maren

   Slett